rozek Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 Mam w glowie pomysl startu w przyszlym sezonie w wyscigach (wfm cup). Czy i w czym moze mi pomoc taki automobilklub ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zazwyczaj w niczym :) Niestety to smutna, ale prawdziwa prawda.Jeszcze zalezy o jaki Automobilklub Ci chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 3 Grudnia 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Nie tak do końca nic.Przede wszystkim to nie musi być automobilklub, wystarczy, że będzie to jakikolwiek klub zrzeszony w PZM. Wówczas jako członek, masz m.in. korzyści:- książeczka lekarska zawodnika, badania robisz raz w sezonie, oszczędzasz czas i pieniądze na robienie badań lekarskich przed każdymi zawodami- niektóre kluby mają zniżki na treningi torowe- trener, opiekun etc, ale to zależy wszystko od klubu- wiele klubów ma swoich ludzi od zgłaszania zawodników na zawody, odpada kupę papierokowej roboty, tracenia czasu w kolejce etc- o ile mnie pamięć nie myli osoby zrzeszone w klubie płącą odrobinę mniejsze składki z tytułu licencji sportowych.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi