Bubaziom Opublikowano 3 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 moja ts'ka jest z 96 r. wiec raczej nie jest tak zablokowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Bo jak kolo '80 to mozesz miec seryjnie cylinder 80cc tylko zablokowany do 50cc przez tulejeTo brzmi conajmniej dziwnie, albo cylinder jest 50ccm albo 70 czy tam 80. Ale blokada przez tuleje :?: Przecież to brednia :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 4 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 no wiec tak :twisted: - zarejestruje motor, kupie sobie jakis cylinderek w cenie ok350zł a gaźnik moze sobie od kumpla jakis 14mm tanio załatwie, a za reszte kupie lampe tylnią[niedość ze mam rozwaloną(nie przezemnie :lol: ) to mi sie orginalna nie podoba :-x ]oraz kierunki bo z tyłu mam od etz a z przodu orginały przyciemnione (do d...y to wygląda :? ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 14mm Chyba 18mm...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 4 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 no w orginale mam 10mm:/ :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 To mniej niż w motorynce. Jak już kupywać to od 16mm w góre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 4 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 no w orginale mam 10mm:/ Jasne.... Japonska ma 15mm, a niemiecka w zaleznosci od tego na jaki rynek byla wypuszczona to 15mm albo 12mm (jak motorynka :mrgreen: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 4 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2005 e jak tak to spoko, ale gaźnik i tak musze zmienic bo u mnie kazdy gwint do regulacji jest zjechany :-x :cry: [ Dopisane: 25-12-2005, 23:06 ]http://sklep.mieloch.pl/product_info.php?p...roducts_id=2103 no tochyba znalazłem :) wnajbliższym czasie pewnie zamowie :lol: [ Dopisane: 04-03-2006, 09:56 ]http://sklep.mieloch.pl/product_info.php?p...roducts_id=2103 i co wy na ten cylinder?? opłaca sie za tą cene?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi