asdx21 Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Czy ktoś sie kiedyś zastanawiał czy jest możliwość zamontowania w jawie 50 mustng akumulatora (dla jej potrzeb może być to chyba zwykła bateria z wiertarki). Czy jest w ogóle możliwe- uwzględniając również ładowanie bateri . Bo palą mi się żarówki przy wysokich obrotch , no i światło niekiedy miga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 NIektóre osoby zakladają cale instalki z Ak. do jawek poczytaj na forum na 100% znajdziesz!!! Urzyj opcji szukaj :P Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asdx21 Opublikowano 30 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 może źle szukałem , ale nic nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 Poczekaj, zapewne ktoś sięodezwie bo Idtanieje takiie coś i kilku urzytkowników wiem ze na 100% ma! Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asdx21 Opublikowano 1 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Tak ale mi chodzi o takie coś że można se to zrobic samemu (większa satysfakcja). Jakieś spsoby ,układy , zdjęcia itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Poszukaj na stronie joserodolfo. Tam jest dokładnie wszystko opisane, krok po kroku. Nie pamiętam adresu, ale wpisz na googlach "joserodolfo" i znajdzie na pewno. Dalej sobie poradzisz :P pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Ja mam akumolator w swojej jawasze. Kierowałem się instalacją ze strony www.joserodolfo.prv.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi