Andon13 Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 oj chyba nikt nie chce z Tobą pić kochanie Do picia jeszce daleko.... Grunt to dobra organizacja :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Do picia jeszce daleko.... Grunt to dobra organizacja :PWiec kiedy ludzie z 4um rozpijaja 3-miejska knajpe, chetnie sie przylacze :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrak Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 ja tez sie chetnie dołącze:):P hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 23 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Grunt to dobra organizacja znaczy trzeba zorganizowac krate lub dwie... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 znaczy trzeba zorganizowac krate lub dwie... Idzie łikent wiec moze cos zorganizujemy! Kto chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 znaczy trzeba zorganizowac krate lub dwie... Proponuje LECHa :PIdzie łikent wiec moze cos zorganizujemy! Kto chętny?Ja ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 Proponuje LECHa Jestem za! Poza tym to jakąś knajpe trza wybrać i zrobić liste obecności :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 zarzucic termin... postaram sie dostosowac... tak zeby wiecej osob sie zebralo... to moze w przyszly weekend.. no a knajpa.... mamy jedna we wrzeszczu... ;) ta kolo skrzyzowania grunwaldzkiej z miszewskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrak Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 no przyszly weekend to zdecydowanie lepsza opcja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 No ja się piszę jakby co i czekam na konkrety, przyszły weekend oczywiście pasuje.A co do miejsca, do może być i stacja deluxe, jak już Mirek napisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrak Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 oooooooooooo to jest mysl ;) ten pub jest ok ; ( to jest ten co wyglada jak stacja benzynowa tak ???:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 no to miejsce mamy ;)teraz time :P za dnia czy wieczorkiem ?? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 24 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 tylko tam jest wieczny problem z miesjcem wiem bo co wieczorem ide z psem to jest ful ludzi mieszkam obok wiec bede terz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 Raczej wieczorem! Mi odpowiada piątek albo niedziela.... Sobota juz zajęta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrak Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 piatek lepsza propozycja ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi