awful Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 no nie bylo az tak bardzo zimno...:unsure: szczegolnie jak wszycy odpalili maszyny (podobno 300 sztuk naliczono) :angry:mi sie baaardzo podobalo... hehe no w sumie na skwerku było ciepło :)... ale jak sie ludzie zaczynali zmywać to sie zrobilo zimno :blink: a jak wracałem to zapomniałem zapiąc kurtki :):P mam za swoje :rolleyes: jak będę zdrowy to chyba będzie cud :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 w sopocie to byly conajmniej 3 grupy - nie udalo nam sie wyjechac jednczesnie :) teraz jest pytanie ktora z grup Ty widziales.... :rolleyes: jechalicmy do gdyni... widziałem grupę w której był jeden typ na streecie, prawdopodobnie na sradzie bądź jakimś innym suzuki, potem rzuciła mi sie w oczy R1 z jedną lampą (ładnie dawał na gumie) i VFRka, ogólnie to stali na stacji beznynowej Shell na Kamiennym Potoku, a policji to tam mieliście od zaj**ania :unsure: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 (edytowane) to byli chlopaki z m3m to byla czesc ktura nie jechala w paradie Edytowane 26 Marca 2006 przez c00l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 26 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2006 to byli chlopaki z m3m to byla czesc ktura nie jechala w paradie nie? to dziwne- ja wyjechałem z paradą, ale dziwnym zbiegiem okoliczności przez gdynie jechałem za gosciami gumującymi sobie radośnie... i dojechałem za nimi(razem z kumplami) do - nie wiem jak sie ulica nazywa- równoległa do hutniczej :angry: taka pusta fajna do zabawy...potem wrocilismy na skwer(bez nich)... beka bo jak wracalismy to jeszcze ludzie dojezdzali z gdańskai dołączali się koło batorego... hehe a wcześniej jechałem przez sopot za wyjątkowo uroczą panną z talią osy na cbr-ce 125ccm :unsure:... (była urocza- podziwiałem ją w jej lusterku :) ). pozdrawiam jeśli przypadkiem to czyta :rolleyes:. czyżbym wyrastał na starego zwyroola?? nieeee , młodym jeszcze!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrak Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 No ja tez bylem, pogoda nie rozpieszczala no ale frekwencja byla niezla :) oby tak dalej :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poonani Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 jechałem za gosciami gumującymi sobie radośnie... no właśnie widziałem że chłopaki się niczym nie przejmowali, jak było z policją? jakieś problemy, mandaty czy obeszło się bez ubytków na majątku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awful Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 no właśnie widziałem że chłopaki się niczym nie przejmowali, jak było z policją? jakieś problemy, mandaty czy obeszło się bez ubytków na majątku? heh nie było problemów :D przejezdzajac na czerwonych światłach machaliśmy im, oni nam, pełna kulturka :notworthy: paru ziomów na choinkach miało zamontowane syreny policyjne- pomagało :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Demon Opublikowano 27 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2006 kurde, a mi sie nie udalo dolaczyc do parady :) nie zdazylem wyszykowac maszyny (czekam na piep***na uszczelke)... trzeba bylo sie szybciej zabrac za robote... Ale tegoroczna frekwencja pozytywnie mnie zaskoczyla :notworthy: oby tak dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrak Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 a srodowe spotkania w Brzeźnie juz sie zaczely ?:):notworthy::) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha Opublikowano 28 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2006 ...w sumie szkoda..bo ja w garażu nad maszynką biadoliłem...Na szczęście już odpalona i fruwa żwawo. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 srodowe spotkania to sie zaczna po 26 kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sofik Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 (edytowane) no czolem panowie (i panie) Pogoda nam sie zrobila! Duzo maszyn juz widzialem spacerujac poki co przed przegladem po chodniku - nie chce wertowac wszystkich tematow pokolei (bo i tak cos przegapie) - powiedzcie mi gdzie i kiedy termin najblizszego spotkania !! Pozdro :) sroda jest aktualna - rozumiem Edytowane 29 Marca 2006 przez Zawalidroga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrak Opublikowano 29 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2006 no temat spotkan cos ostatnio przycichł:( ale teraz by mozna wymyslec cos na sprzetach :) :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c00l Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 ja to moge ale autem przyjechac jak narazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojrak Opublikowano 31 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2006 ja to moge ale autem przyjechac jak narazie a co sie z twoim motocyklem stalo ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi