Pablo2x Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Razem ale osobno :) - dzisja odbiera mwydech do mojej R1 - ja kjuz bedzie gotowa to zapodam fotki na forum -Marco to teraz mozemy umówic sie na tor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 5 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Marco to teraz mozemy umówic sie na torw miarę możliwości będę się starał jeździć nie wiem jak ty czy już zdecydowałeś z tym malowaniem bo ja kompletnie nie wiem co robićfajne są te aerografy ale tak jak mówiłeś co z tym później zrobićz drugiej jednak strony fajnie mieć coś innego ale i też takie niebieskie orginalne malowanie bardzo mi się podoba i co jeszcze za nim przemawia to koszty widomo że aerograf drogi :)na bazarze był kolo co robi aerograf jakoś nie pomyślałem żeby nim pogadać :oops: kurde ;) teraz dopiero o tym pomyślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Mam do niego namiar - pogadalem z nim - ja juz zdecudowalem malowanie czerwono czarne + jakies male wstawki z areografu + polerka rantów felg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 6 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 kurde mi ciągle po głowie chodzi coś takiegohttp://www.sfondi-gratis.org/sfondi_grandi...-vale-rossi.jpgale jakoś boję się na to zdecydowaćco sądzicie op takim malowanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrisP Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 "Uwaga na marzenia - moga sie spelnic" :-) Gratuluje zakupu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 ja juz zdecudowalem malowanie czerwono czarne + jakies male wstawki z areografu Pablo - zobacz na to:http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=74645239 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 15 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Fajne malowanie - ale ja mam inny model R1 ten ze zdjecia jest młodszy (2004-2005) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 11 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2006 NA forum mnie długo nie było i jeszcze nie gratulowałem tutaj :D Więc Marku GRATULUJĘ!!!! a jak będę w poznaniu to wpadn e i posłucham jak mruczy ta Yoshimurka RS3;) jak lepiej od mojego Bossa to się zdrażnie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olej-bc Opublikowano 12 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2006 Maszyna zaje***ta :] Gratulacje!! Myśle, że ja również tak jak TY bede mógł za pare lat pochwalić się jakaś ZX7R, bo to jest narazie moja obsesja :] Co zreszta niektórzy wiedza ;) Pozdro i jeszcze raz gratuluje :] Sprzęt jest godny uwagi a co to bedzie na sezon :D:D Pozdro dla wszystkich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi