Gość KrzyChules Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 maluch 600 po odchudzeniu :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 powiedzcie mi jasno czy istnieje w tym momencie to prawko??bo w tamty roku w styczniu mieli wprowadzic to i wtedy sie nie udalo ale moze wczesniej byl(wogole u mnie na szkolach auto sa tylko A,A1,B itd. a nie ma B1) a wogole jakie sa kryteria na to prawko bo wiem ze chyba jazda z osoba towarzyszaca (5 lta prawko) max 80 km/h i wogole ale nie znam kryteriow pojazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 maluch 600 po odchudzeniu :DAle i tak by trzeba robić jakies badania bo fabrycznie sie nie łapie. W końcu nikt nie będzie ważył pojazdu przy każdej kontroli na drodze :P a wogole jakie sa kryteria na to prawko bo wiem ze chyba jazda z osoba towarzyszaca (5 lta prawko) max 80 km/h i wogole ale nie znam kryteriow pojazdu :arrow: www.google.plPodpowiem Ci dlaczego moim zdaniem to bez sensu - masa do 550kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 2 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 W końcu nikt nie będzie ważył pojazdu przy każdej kontroli na drodze:DW dowodzie rejestracyjnym jest wpisana masa pojazdu :P pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 tyle ze wczesniej diagnosta musi pojazd zwazyc ... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 2 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 No tak...Sadze ze maluch wazy mniej niz 550kg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 No tak...Sadze ze maluch wazy mniej niz 550kg...Tu nie ma co sądzić - trzeba poczytać...Na pusto waży 600 kg, a może zabrac jeszcze 320kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andziafront Opublikowano 2 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 ja slyszalem ze 2 lata wystarcza ale musi to byc ktos z rodzinyale juz chyba nie ma tego ale pewny nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 (5 lta prawko)ja slyszalem ze 2 lata wystarcza ale musi to byc ktos z rodzinyale juz chyba nie ma tego ale pewny nie jestemNie ja to napisałem tylko szad - popraw proszę cytat :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 3 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2006 zgadza sie to ja 8) takie byly zapowiedzi pod koniec grudnia 2004 roku gdy w styczniu mialo byc takie zarzadzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartos_SzPaQ Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 ma silnik diesla ciekawe jak w nim jezdzi [ Dopisane: 13-02-2006, 09:40 ]sa wogole diesle 50ccm??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 13 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 motocykli diesli nie robili bo sa za ciezkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 za to ciekawym rozwiazaniem(niestety malo popularnym ) jest silnik wankla.Wiem że jest stosowany w ktorychs samochodach ale nie wiem jakich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patroltuning Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 Pierwszy raz słyszę o takim czymś. Nie sądze, żeby można było to zarejestrować w Polsce na motorower.Ale nie wiem. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 14 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2006 motocykli diesli nie robili bo sa za ciezkie Robia. Nawet kilka tematów o tym było. za to ciekawym rozwiazaniem(niestety malo popularnym ) jest silnik wankla.Wiem że jest stosowany w ktorychs samochodach ale nie wiem jakich.np mazda rx7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi