fenekm Opublikowano 30 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2003 jak sa podłączone pzrewody gumowe w gaxniku yamahy dt 80. Gdzie idzie pzrewód z górnego króćca a gdzie z dolnego.Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2003 Jeżeli jest to gażnik mikuni to patrzac od tyłu motocykla z lewej strony od góry wlot paliwa, z prawej z przodu wtrysk oleju, a ten najćeńszy to przelew gaznika. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenekm Opublikowano 30 Marca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2003 Te najcieńsze to ja mam dwa jeden dolny pzrelew paliwa i jeszcze jest jeden u góry gaźnika z prawej strony patrząc od tyłu. Dolny od pzrelewu gaźnika wychodzi do tyłu, a ten drugi co jest na górze wychodzi w prawa stronę. Chodzi mi gdzie je podpiąć, bo jak na razie pzrelewowy wyprowadziłem na zewnątrz (niech sobie czasem benzynka pokapie) a ten górny nie mam nigdzie podpiety. Na pewno nie da się góry z dołem połaczyć bo motorek zalewa.Co do zasilania paliwa i wtrysku oleju to wiem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2003 Obydwa przelewy powinny bć wyprowadzone do tyłu za gażnik tam jest na nie czymaczpowinny wystawać na dole motorka pod silnikiem patrząc z boku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi