Skocz do zawartości

Mini Harley :D

Empire
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

typowo wiejskie podejscie, najlepiej, wsadzic 6 letniego bachora na ogara...

Motorynka= np. pony 301

Ogar 200, 205= Motorower.

Wg przepisow to to samo ale poza przepisami to kazdy chyba odroznia motorynke od ogara :/

:-D owned...

Ja tez rozrozniam 250ccm i 600ccm, po mimo wymaganych do jazdy tych samych uprawnien, co to ma za zwiazek z moja sarkastyczna wypowiedzia?

KOlejne g*wno Chinskie na kolach tak samo jak Hulaknogi z siedzeniem które wyprzedzil bym pieszo a wyglada sie na nich jak na kiblu?? :|

BYŁO:

-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.

JEST:

-Honda VFR 750 rc36 I 90r.

Dobrze olej mówi za tą cene są juz fajne rowery :) nie jakies GTI ktorych jest kupa na gieldach tylko jakiejs lepszej firmy :P

Pozdr. Veteranos

BYŁO:

-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.

JEST:

Przezutki oczywiscie wpier*** ci się w tylne kolo :)?hehs Koles u mnie w miescie jechal tym gównem wyskiknął sobie z śpiącego policjanta :P i zlamal mu się widelec po czym z calą startą twarzą pojechal w karetce do szpitala, dlatego zapamiętałem tą nazwe :roll: :roll:

BYŁO:

JEST:

Jezdzilem na takiej hulajnodze  Predkosc ok. 10km/h...No wyglada sie na nich jak na kiblu  Moja kolezanka z ulicy kupila to za.........1200zl

Ja tez mam taka hulajnoge, tzn moja siostra i ze mna (66 kg) leci napewno powyzej 25 km/h. Zasieg to cos kolo 5 km, potem juz nie ma sily.

Nie piszcie glupot ze sie lamia, i ze sa wolniejsze od pieszych skoro nawet nie widzieliscie takiej hulajnogi na zywo.

Tak wogole jest to zabawka dla dzieci, np dla takich dla ktorych nawet motorynka jest za duza...

Na jakimś forum znalazłem:

http://www.bikepics.com/members/maxim15/03sportped/

cytuje:

"...nowy bez zadnego tuningu kosztuje 500$ a tuning w nim jest warty 1400zl. Mam go ze stanow od brata tam jest mania goscie w gajerach do pracy na nim jezdza:) jego raczka zapomnialem zrobic w takiej pozycji foty sklada sie i jest taka walizeczka (...) predkosc za wolna bo 40km/h (...)ale sa tez mocniejsze modele np GSR40 ma silnik 41,5cc i wyciaga 60km/h 20cm nad ziemia stojac..."