Memfis Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 typowo wiejskie podejscie, najlepiej, wsadzic 6 letniego bachora na ogara...Motorynka= np. pony 301 Ogar 200, 205= Motorower.Wg przepisow to to samo ale poza przepisami to kazdy chyba odroznia motorynke od ogara :/ :-D owned...Ja tez rozrozniam 250ccm i 600ccm, po mimo wymaganych do jazdy tych samych uprawnien, co to ma za zwiazek z moja sarkastyczna wypowiedzia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tm85 Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Niestety nie dla mnie, zabawka złamałaby się na pół. Natomiast chętnie postawiłbym na telewizor. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 KOlejne g*wno Chinskie na kolach tak samo jak Hulaknogi z siedzeniem które wyprzedzil bym pieszo a wyglada sie na nich jak na kiblu?? :| Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 28 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Jezdzilem na takiej hulajnodze :lol: Predkosc ok. 10km/h...No wyglada sie na nich jak na kiblu :? Moja kolezanka z ulicy kupila to za.........1200zl 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olej_MPK Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Predkosc ok. 10km/hNie rozpadnie się przy tej prędkości ?? :-D 1200zl Za tą kase mogłaby se fajny rower kupić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 28 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 To ma założony nawet taki "ala wydech" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Dobrze olej mówi za tą cene są juz fajne rowery :) nie jakies GTI ktorych jest kupa na gieldach tylko jakiejs lepszej firmy :P Pozdr. Veteranos Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 28 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Masz coś do GTI? Mialem taki :) Ale troche sie zaczął rozlatywać...Poszła mi w nim tylna ośka, skrzypią pedały, wymienialem przezutki :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Przezutki oczywiscie wpier*** ci się w tylne kolo :)?hehs Koles u mnie w miescie jechal tym gównem wyskiknął sobie z śpiącego policjanta :P i zlamal mu się widelec po czym z calą startą twarzą pojechal w karetce do szpitala, dlatego zapamiętałem tą nazwe :roll: :roll: Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 28 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Nie, nie przezutki w kolo:P Bylem na wulkanizacji podpompowac kola bo pompka sie rozwaliła i jak ruszalem to poszlo łożysko, ośka w pół... p.s. troche off topic to sie robi, zaraz Dominik zacznie interweniowac to skończmy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andziafront Opublikowano 28 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2005 Za tą kase mogłaby se fajny rower kupić za taka kase to by mogla kupic fajna rame do rowery np pit bull :) do dirtuMasz coś do GTI?hehe nie sa najgorsze bija ta fimre rowery delta :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 29 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 w 2001 za GTI dałem 600zł:P Ale byłem mały i glupi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorillaz Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Jezdzilem na takiej hulajnodze Predkosc ok. 10km/h...No wyglada sie na nich jak na kiblu Moja kolezanka z ulicy kupila to za.........1200zl Ja tez mam taka hulajnoge, tzn moja siostra i ze mna (66 kg) leci napewno powyzej 25 km/h. Zasieg to cos kolo 5 km, potem juz nie ma sily. Nie piszcie glupot ze sie lamia, i ze sa wolniejsze od pieszych skoro nawet nie widzieliscie takiej hulajnogi na zywo. Tak wogole jest to zabawka dla dzieci, np dla takich dla ktorych nawet motorynka jest za duza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olej_MPK Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Na jakimś forum znalazłem:http://www.bikepics.com/members/maxim15/03sportped/ cytuje:"...nowy bez zadnego tuningu kosztuje 500$ a tuning w nim jest warty 1400zl. Mam go ze stanow od brata tam jest mania goscie w gajerach do pracy na nim jezdza:) jego raczka zapomnialem zrobic w takiej pozycji foty sklada sie i jest taka walizeczka (...) predkosc za wolna bo 40km/h (...)ale sa tez mocniejsze modele np GSR40 ma silnik 41,5cc i wyciaga 60km/h 20cm nad ziemia stojac..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi