Yohnson Opublikowano 29 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 ile tego oleju?? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokoko Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 180ml na kazda lage przeciez napisali Ci!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yohnson Opublikowano 29 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 180ml na kazda lage przeciez napisali Ci!! niech ktos inny sie wypowie nie mam pewnosci ze to tyle :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Bo jak go zjechali bo walnal gafe to juz mysli ze sobie z niego ludzie jaja robia :/Napisal Rozek 180ml i tyle wlej! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 180ml na kazda lage przeciez napisali Ci!! niech ktos inny sie wypowie nie mam pewnosci ze to tyle :? ja pier*** :) czy ty sobie zartujesz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yohnson Opublikowano 29 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 co to ma być ja sie pytam grzecznie a wy mi z takim tekstami... ludzie co to ma byc... :? 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Twój ojciec jest mechanikiem i zadajesz takie pytania ? :lol: Zlej stary olej i już będziesz wiedział , ile potrzeba :P a jak "wydmuchało" go troche przez simeringi to można dojsc metodą prób i błedów w 20 minut :D Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 30 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2005 EnduroMax Zmieniałem i to nie razTo ile Ty juz masz tą RS'ke że nieraz wymienialeś? :mrgreen: Sluchaj, jak nie wierzysz Rożkowi to se ściągnij serwisówke RS'ki i będzie po bezsensownym pisaniu ''a bo ja niewierze''.Bozia nie dala mózgu żeby troche pomyśleć? Ps.Zaraz będzie'' a gdzie jest ta serwisówka?'',to jak mu ktoś napisze albo wyśle, to nie uwierzy, że to instrukcja obslugi Rs'ki lub RX,MX,Red Rose...a silniki te same :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yohnson Opublikowano 3 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zmieniałem ale nie w Rs-ce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi