Thomaszek Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Ja bym wolal AF1 na motorower lub Cagive Mito (tylko, ze 7 biegow :) - vmax 175 na suszarce bedzie dziwnie wygladal z mala tabliczka od motoroweru). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Ogólnie te małe suszarki wyglądają wg mnie kiepsko...jakoś tak dziwnie. Ja bym polecał enduro :twisted: . A jak już bardzo chcesz to RS albo TZR. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 A jak już bardzo chcesz to RS albo TZR. Pzdr Jeżdizłem TZR, NSR,RS i MITO.TZR najgorzej sie prowadzi. NSR najładniej ciągnie na niskich obrotach.RS mi sie najfajniej jeżdziło. Mito jest najszybsza i najmocniesza ale ciągnie dopiero od 7tyś obrotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 23 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 A który wg. Was jest najmniej wadliwy? (TZR, NSR, RS, MITO) Słyszałem, że Cagiva strasznie się psuje...To prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 A który wg. Was jest najmniej wadliwy? (TZR, NSR, RS, MITO) Słyszałem, że Cagiva strasznie się psuje...To prawda? Na servis to trafiają w równych ilościach tyle ze do mito najdłużej na częsci czekasz. Z awaryjnościa mito jest tak samo jak u konkurencji.Kolega ma już 2 sezon i wymienialismy tylko simeringi w przednim zawieszeniu i akumulator. Za to widziałem dużo RS gdzie tyni amortyzator juz nie trzymał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 (ch***era jak to sie nazywalo :roll: )Kryza? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 a no wlasnie myslalem nad kryza czy krociec. No nie wiem. Thx :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi