Hun996 Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 W Tenerze miałem 2 reflektory. Dokonałem inwestycji i zakupiłem żarówki z filtrem UV o jasności +50%. Różnica porównywalna ze zdjęciami zamieszczonymi powyżej. A są także żarówki tzw "allweather" pokryte jakąś powłoką , widoczne dla jadących z naprzeciwka jako mieniące sie żółto-niebiesko, specjalnie na trudne warunki pogodowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Niektore z tych "super zarowek" potrafia slicznie oslepic jadacych z przeciwka, wiec lepiej dac wiecej a miec porzadnie. Co do 250zl - bardzo tanio - za tyle to bym u siebie zalozyl :D. Jesli chodzi o tylne swiatlo to mozesz wyjac zacisk z przedniej tarczy i jechac na przednim hamulcu :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 A słyszal ktos kompletnych reflrktorach ksenonowych?cos takiego jak przeciwmgielne soczewki ale zeby mozna było podpiąć pod lampe-pod owiewke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymek.bstok Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 A słyszal ktos kompletnych reflrktorach ksenonowych?cos takiego jak przeciwmgielne soczewki ale zeby mozna było podpiąć pod lampe-pod owiewke chodzi Ci o ksenony, tylko całą lampe taka jak seryjna, zeby wstawic zamiast oryginalnej? bo jesli to masz na mysli to raczej jest to bez sensu - wlasnie do tego sa zestawy ksenonowe. ewentualnie w srodek oryginalnej lampy mozesz wstawic soczewke , i dopiero do soczewki ksenony (ale pamietaj, ze jak masz soczewke, to szklo lampy musi byc przejrzyste, czyli bez przetloczen do zalamywania swiatla) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi