Spart70 Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 W zeszla niedziele zrobilismy 400 km pieknymi drogami na poludnie od Rzymu. Mimo ze temperatura spadla do okolo 4C° wypad byl fantastycznyoto kilka fotek. http://www.motospart.net/Missione%20Mozzar...ufala/index.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kodi Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Takim to dobrze , człowiek między zaspami się przepycha , a tu wystarczy na południe wyskoczyć i co widać 8O pełnia lata :-D fajne fotki :) Cytuj " Im więcej jeżdzę tym mniej czuję się motocyklistą " . "The Nightrider, that is his name. The Nightrider. Remember him when you look at the night sky". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szimi Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 piekne fotki tylko pozazdroscic:) to co moze wypad nad nasze piekne morze :-D pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilervirago Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Myślałem ,że we Włoszech temperatury tak nisko nie spadają :-) Fajne widoki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzoov Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 spart - jak zwykle super fotki :D patrze za okno i mnie skreca, ale jeszcze troche... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Przez chwilę link nie działał i już chciałem to wytknąć :DŁadne zdjęcia. Aż mi się zachciało jeść :D PozdrawiamWyatt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spart70 Opublikowano 25 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Niestety snieg mozna spotkac juz 100 km od Rzymu. Podroze w gory motocyklem juz sa prawie nierealne :D w niedziele laduje auto i wybieram sie na Monte(Gora) Livata 1500 m. kolo 100 km od Rzymu zobaczyc jak sytuacja. Trza pewnie przygotowac jakis sanki :D :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Tylko pozazdrościc! Szkoda,że w Polsce nie mamy takiej pogory, takich dóg itd... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 Pozazdościć, a u nasz szarówa :P Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi