Skocz do zawartości

Imprezy we Wrocku - spamerzy z Pasteura i reszta

Kaśka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Prot napisał:
Co Ty ?!?!?!?!? Browara z wieży przez smoka chcesz ciągnąć ? Żylaków chopie za uszami dostaniesz po pierwszym litrze!!! Specjalnie nie było o smoku !!! Musisz odpocząć przy kufelku, bo Ci się od tej nauki bajki pier...olą !

Z wielką przyjemnością usiadłbym przy browarku i nawet bajek bym posłuchał :twisted: Tylko niestety ta nauka... :?

Mam bana do 29... A później :D

Cotlet napisał:
No nie mam pytan! Prot nie namawiaj nas do zlych rzeczy  

Ty jestes stary alkoholik i my sie Ciebie boimy - a im czesciej piszesz takie rzeczy tym czesciej o nich myslimy - przestan juz

No dobra - nie będę Was namawiał do uczestnictwa w dzisiejszych imieninach Kasi we Wrocławiu, które odbędą się o godzinie 20.00 w Czeskim Filmie na koszt Kasi czyli mój. Rozumiem Wasze obawy, więc nie nalegam, żebyście wpadli bez prezentów i usiorbali swoje pyski za free. Nie przychodźcie i nie róbcie jej przyjemności. Posiedzimy sobie we dwoje porozmawiamy na temat sensu życia przy niegazowanej i zdrowym soku z czarnej poprzeczki. Uczcie się lepiej pilnie. :twisted:

Ona w przeciwieństwie do Was ma na serio tak na imię

krasnal napisał:
Coś mi się źle widzi piątek  we Wrocku będę chyba koło południa, więc dość wcześnie zacznę "przedbiegi".

Źle widzi ? To dobrze ! :D

Przecież hasło imprezy to " Już nic i nigdy nie będzie w Twoim życiu takie, jak przedtem " :D

Może się zdarzyć, że kolacji nie doczekasz ... Oni okrutnie piją ... Idź sobie lepiej gdzieś do muzeum, na wystawę, Panoramę sobie zwiedź i unikaj okolic Pasteura. Od jakiegoś czasu już na pl. Grunwaldzkim gorzałą i piwskiem wali nieznośnie. Tego sąsiada z góry co przez siedemdziesiąt lat nie pił, na OLO ostatnio odwieźli. Trzeba unikać tych Dzieci Szatana - Ament. :twisted:

Prot - spokojnie, ja już przeżyłem parę imprez groopy Południe i jeszcze dycham :D

Prot napisał:
Może się zdarzyć, że kolacji nie doczekasz ...
Własnie tego się troszkę obawiam z racji wczesnego przyjazdu.

Muzea mnie nie kręcą (z browarem nie wpuszczą), panoramę widziałem (chodzi człek w kółko i obraz zdaje się nie mieć końca).

Myślę że jak tylko przyjadę to zakotwiczę w przystani na Wybrzeżu Wypsiańskiego :-) tam zawsze spędzało się "okienka" między zajęciami, se usiądę, powspominam, może nawet jakieś ładne babeczki się pokręcą :roll: :mrgreen:

I tak jakoś doczekam wieczora

PS.

Jak się nazywa kobieta po jednym stosunku???

Jednodętka...

A po stu???

...... :mrgreen: