Skocz do zawartości

Imprezy we Wrocku - spamerzy z Pasteura i reszta

Kaśka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba tak najbardziej to chciałabym Virago535, Doktor kupił swojej żonie Hondę Shadow i ona też mi się podoba.

No virażka bardzo fajna, ale jak ci się nie spodobają te wolne :P klimaty to kupisz wymarzony inny motocykl :) ;)

A tak, co do naszego wyjścia w sobotę :?:  Spotykamy się na Pasteura :?: , idziemy pić a rano na bajzel :?:

Ja mam plana... pijemy całą noc w jakiś pubach czy też na Pasteura i potem od razy na bajzel... nie trzeba będzie się dwa razy spotykać :P :P (mogę ew. spać z Cotletem i PGR-em, tylko jak nie będą pierdzieć w nocy :-D ... widzę, że tu się ZOO robi :lol: ).

pzdr @starte

Prot ma Drag Stara i zaraził mnie klasykami

ożesz ale plama ... DO KSIĄŻEK EINSTEINIE !!! Przepraszam Was za te głupoty ... Ja ci kupię moto !!! :twisted: Zweisteinie !!! Komarka z pedałami nie uświadczysz ... dopóki się motocykli nie nauczysz odróżniać. Masz szlaban na browary na okres 3 miesięcy !

(mogę ew. spać z Cotletem i PGR-em, tylko jak nie będą pierdzieć w nocy

No way men :mrgreen: U nas nie ma takiej opcji - jak nocne tak i poranne rozmowy na poziomie to u nas standard :lol: Ale nie wierze Palo ze sie nie dolaczysz jak juz zaczniemy :)

Szacun :twisted:

(mogę ew. spać z Cotletem i PGR-em, tylko jak nie będą pierdzieć w nocy

No way men :mrgreen: U nas nie ma takiej opcji - jak nocne tak i poranne rozmowy na poziomie to u nas standard :lol: Ale nie wierze Palo ze sie nie dolaczysz jak juz zaczniemy :)

Szacun :twisted:

Jak będzie fajnie to czemu nie :twisted: Pikny koncert będzie!! :-D

pzdr @starte

hej Kaśka ja bede swoja virazka na bajzlu najprawdopodobniej bo chcialabym ja sprzedac, wiec jak cos mozesz sobie pojezdc i sprawdzic jak sie na tym czujesz, ogolnie sprzet bardzo dobry-- tylko potem mocy zaczyna brakowac :) ale na pierwsze moto ideał,

pozdr