Cotlet Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Czas coś poujeżdżać kruca fux. Najlepiej dzis w nocy :mrgreen: A na koncu padnie pytanko kto pierdnal :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryllu Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 ja.... to ja sie pytam kto pierdnal:P?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Chyba tak najbardziej to chciałabym Virago535, Doktor kupił swojej żonie Hondę Shadow i ona też mi się podoba. No virażka bardzo fajna, ale jak ci się nie spodobają te wolne :P klimaty to kupisz wymarzony inny motocykl :) ;) A tak, co do naszego wyjścia w sobotę :?: Spotykamy się na Pasteura :?: , idziemy pić a rano na bajzel :?:Ja mam plana... pijemy całą noc w jakiś pubach czy też na Pasteura i potem od razy na bajzel... nie trzeba będzie się dwa razy spotykać :P :P (mogę ew. spać z Cotletem i PGR-em, tylko jak nie będą pierdzieć w nocy :-D ... widzę, że tu się ZOO robi :lol: ). pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryllu Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 te astarte a nie pamietasz juz jak Ty baczka puscilas :)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Prot ma Drag Stara i zaraził mnie klasykami ożesz ale plama ... DO KSIĄŻEK EINSTEINIE !!! Przepraszam Was za te głupoty ... Ja ci kupię moto !!! :twisted: Zweisteinie !!! Komarka z pedałami nie uświadczysz ... dopóki się motocykli nie nauczysz odróżniać. Masz szlaban na browary na okres 3 miesięcy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Prot ma Drag Stara i zaraził mnie klasykami Co Wy tak non stop o tych klasykach, przeca jest dużo innych fajnych pozycji :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 (mogę ew. spać z Cotletem i PGR-em, tylko jak nie będą pierdzieć w nocy No way men :mrgreen: U nas nie ma takiej opcji - jak nocne tak i poranne rozmowy na poziomie to u nas standard :lol: Ale nie wierze Palo ze sie nie dolaczysz jak juz zaczniemy :) Szacun :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 (mogę ew. spać z Cotletem i PGR-em, tylko jak nie będą pierdzieć w nocy No way men :mrgreen: U nas nie ma takiej opcji - jak nocne tak i poranne rozmowy na poziomie to u nas standard :lol: Ale nie wierze Palo ze sie nie dolaczysz jak juz zaczniemy :) Szacun :twisted:Jak będzie fajnie to czemu nie :twisted: Pikny koncert będzie!! :-D pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 DObra dość gadania o pierdzeniu bo jeszcze śniadania nie jadłem... Nas w weekend nie ma więc musicie impreze przeniesc na inny termin (moze na bazarze sie pojawimy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karola600 Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 hej Kaśka ja bede swoja virazka na bajzlu najprawdopodobniej bo chcialabym ja sprzedac, wiec jak cos mozesz sobie pojezdc i sprawdzic jak sie na tym czujesz, ogolnie sprzet bardzo dobry-- tylko potem mocy zaczyna brakowac :) ale na pierwsze moto ideał, pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 taaa .... a jak Kaśka kupi to Prot będzie przez śniegi pod dom wracał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Jak Kaśka kupi to my się już tym bzykiem zajmiemy... 8) Mamy wprawę w noszeniu sprzętów i testowaniu krzywych ram w środku zimy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Nie zapominajcie o mojej "pściółce" - też szuka nowego właściciela/właścicielki :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Krasnal takiej "posarnowej" padaki to nawet nie bierzemy pod uwagę :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 A ja jestem po$%^any :mrgreen: To wyżej napiał jakiś zjeb ode mnie z chaty... Ale w sumie się nie pomylili :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi