Astarte Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Najpierw pójdę lepiej na serię zastrzyków przeciw tężcowi i cholerze Na takie "cholery" nie ma lekarstwa... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Na takie "cholery" nie ma lekarstwa... LaughingNawet zbroja nie pomoże........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 mam kolczuge jakby coś:P to będziesz mieć choć jakiś pancerz, przeciwko niedobitkom stworów kuchennych :mrgreen: Bo nas się chyba już nie boisz :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 Bo nas się chyba już nie boisz Mr. GreenBać się zjebów??? To tylko normalni Was się boją :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 :twisted: Po napisaniu tego posta sam na siebie złożę donos do moderatora ...Pierdolo@#$% banda spamerów - zamknąć już się uprzejmie wnioskuję ! Co mnie Wasz syf w kuchni obchodzi !!! Po przeczytaniu powyższych wypocin, dostałem boleści brzucha. Czy mam kliknąć na "ignoruj" ??? :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 Rób co chcesz tylko już nie spamuj :!: :D :arrow: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMDe Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 To ja mam pomysł na imprezę najbliższą. Jeżeli temperatura i pogoda się utrzyma : zróbmy grilla i napijmy się piwka na świeżym powietrzu. :P Kto reflektuje? :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 23 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 To ja mam pomysł na imprezę najbliższą. Jeżeli temperatura i pogoda się utrzyma : zróbmy grilla i napijmy się piwka na świeżym powietrzu. :P Kto reflektuje? :twisted:Ja reflektuje na odmrażanie kończyn... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Jestem ZA eMDe... ale najpierw po 6 piw na łeb coby nie czuć już zbytnio zimna... Tak ostatnio stalismy się ekonomiczni.... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Jestem ZA eMDe... ale najpierw po 6 piw na łeb coby nie czuć już zbytnio zimna..To i ja się piszę! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 To ja tylko tak się wtrącę. Bardzo dziękujemy (wraz z Kasiulem) za odwózkę do domu po piątkowym posiedzeniu w Dziekanacie - jedyny minus to fakt że było dość krótkie bo akurat jakbym się zaczął rozręcać (normalnie w piłkarzyki to bym pól sali rozmiótł :lol: ). Podróż w bagażniku jest bardzo przyjemna - chociaż w Omedze jest troszkę więcej miejsca :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 Rób co chcesz tylko już nie spamuj A bronić Was przed atakami "normalnych" mogę ? Doprowadzicie do sytuacji, że będziecie mieli szlaban na wszystkie imprezy w Polsce !!! Cały świat o Was już trąbi, bando spamo-czato-degeneratów ! "Luk sru de łindoł", jak mówił nauczyciel angielskiego niejakiego Emde :arrow: http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=38903 :twisted: [ Dopisane: 24-01-2006, 13:56 ]Sorry Krasnal - to nie do Ciebie. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 24 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2006 SSIJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Czyżby Pgr karmił tego małego pasterkowicza??? Podgrzej mu buteleczkę zeby mleczko było ciepłe :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 25 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2006 Moze ktoś z was z Wroc moglby zalozyc jakis sensowny temat z terminami zlotów na dolnym slasku sezonu 2006 ktory juz za miesiac rozpoczynam?;) proponuje takie bez spamu itd, same konkrety miejsce data i tyle, kazdy by wpisywal jak by wiedzial o jakims a ustawki na wyjazd to juz na priv mozna zalatwic, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi