Jerry Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Pasteura TEAM nie istnieje w ten weekend.... Widze, że Pasteura Team opadł z sił a mówią, że studenci teraz tacy wytrwali i mocni są !!!! Chyba się mylą :buttrock: 8) ;) Czyżby Prot też nie istaniał w ten weekend??jerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Widzisz Jerry, tylko Ty pozostalęś na barykadzie. Reduta Jerrego i te sprawy. Ostatni twardziel zdolnego śląska ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Tak się tylko wtrące - dziś (tzn. 20.I.06) będę wieczorkiem we Wrocku. Zostaję do poniedziałku rano. Gdyby ktoś miał jakieś propozycje to nr telefonu jest w profilu K...aaaaaaaaaaaaaaaaa !!!! Spier........aaaaaaaam !!! Kraaaaaasnallll nadciąga !!! Bedzię bolało !!! [/size] No dobra - gdzie i o której? :mrgreen: [ Dopisane: 20-01-2006' date=' 16:29[/i'] ]Widze' date=' że Pasteura Team opadł z sił a mówią, że studenci teraz tacy wytrwali i mocni są !!!! Chyba się mylą [/quote']Mają nowego członka rodziny :buttrock: Mishel odnalzał po latach siostrę i nic już w ich życiu nie jest takie , jak do tej pory. Mają "czysto, sucho, pewnie" i piorą skarpetki. Wczoraj byłem u nich .... żenada ... chlali soczek z różowych bananów, a ja im taką pyyyyszną podpałkę do Grylla :banghead: przyniosłem ;) [ Dopisane: 20-01-2006, 16:32 ]Czyżby Prot też nie istaniał w ten weekend?? Łożesz Ty ... Że co ? Że ja niby sie boję ? Ja nie istnieję ? Trzymajcie mnie bo mu zaraz ... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Mają nowego członka rodziny Very Happy Mishel odnalzał po latach siostrę i nic już w ich życiu nie jest takie ' date=' jak do tej pory[/quote'] No, w końcu siostrę odnalazł! Toż to cud! :mrgreen: Tudzież najgorsze, co im się przytrafiło! :twisted: :mrgreen: Mają "czysto' date=' sucho, pewnie" i piorą skarpetki. Wczoraj byłem u nich .... żenada ... chlali soczek z różowych bananów[/quote']Przechodzę atak....... Jestem w szszszszszoku!!!! 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 No dobra - gdzie i o której? Mr. Green ,oze byc 20:00 pod Pregiezem?? I pozniej zobaczymy gdzie maszerujemy, pasuje wszytskim chetnym?jerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Rzeźnik miał syna, mało rozgarnietego, ale jedynego wiec chciał mu przekazać dorobek życia. Prowadzi go do fabryki i mówi: - Zobacz, synu, tu jest maszyna. Wkładasz do niej barana, wychodzi parówka, Kapujesz? - Nie. - No, kur*a, co tu do nierozumienia, baran, maszyna, parówka - kapujesz? - Nie. - No ja pier**lę - patrz tutaj: tu wkładasz barana. Chodź na drugą stronę Widzisz, wychodzi parówka. Kumasz nie? - Tato, a jest taka maszyna, gdzie wkłada się parówkę a wychodzi baran? - Tak, kur*a, twoja matka! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Pręgierz to kuchnia na Pasteura ? Bo cos grypsem nadajesz ... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Pręgież to to badziewie nba rynku. Jerry chce sie lansować na rynku a tu taka knajpa na Wypiańskiego z czeskim piwem i muzą na zamówienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 i wyklady z rzeczy trudnych zapodają :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 No i jak zwykle było pouczone wczoraj :D ... a miało być spokojnie i beztrosko :twisted: Nawet nasi Pasteurkowicze się przemogli... rzucili książki w kąt i udali się w jakże cudowne miejsce zwane Dziekanatem 8) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Poszliśmy do Dziekanatu załatwiać wpisy 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Czasem tak bywa, że się po nocach w Dziekanacie siedzi... wszystko w ramach uczelnianych obowiązków... :D A Ty Astarte nie gadaja tyle, bo znowu w śniegu wylądujesz :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Tym razem ją utopimy bo śnieg bedzie lezał przypadkowo na srodku Odry... :mrgreen: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 A Ty Astarte nie gadaja tyle, bo znowu w śniegu wylądujesz Walka kulkami (albo raczej kupami śniegu) na zakończenie "wpisów" była bardzo pouczająca... Rada: Nie rzucaj się kulkami z facetami, bo będziesz mieć darmowe mycie :lol: Jednak ja też nie pozostawałam dłużna :mrgreen: Tym razem ją utopimy bo śnieg bedzie lezał przypadkowo na srodku Odry... Sadyści... biedną dziewoje chcą topić... :D pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Ta ... wczoraj narodziła się nowa świecka tradycja. Jedenaście osób wypiło dwanaście piw. Kto oszukiwał i wypił dwa ?!?!?!?!!?!? A "sporty zimowe", jak dla mnie bomba, uśmiałem się jak nigdy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi