PGR Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Tyś se chyba fora pomylił. To nie Caritas ino forum biedoków-moturzystów :twisted: Ale spoko spoko prezenty bydą (Pasza vel Bejz już zbiera kase na depilator) :mrgreen: P.S. dla siebie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Tam można zamówić sobie muze a nie słuchać niedorobionego pseudo DJ-a Confused.........iiiiiiiiii ' date=',jesteś szalona!!!" :mrgreen: SZACUN!!!!!!!! 28 styczniaWtedy to i ja zawitam na święto Dziadzi :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 No to przenosimy, ja tam wytrzymam jeszcze kilka dni bez :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 ja tam wytrzymam jeszcze kilka dni bez FlesjeJestem w szoku 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Ja tez :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 PGR napisał:ja tam wytrzymam jeszcze kilka dni bez Flesje Jestem w szoku to nie szok, tylko okres...przed sesyjny oczywiście ;) A co do prezentów to mamy już pewną koncepcje :mrgreen: Dziadziowi się przyda :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Ej k...a !!! Przypominam' date=' że prezenty mają być DROGIE i ma być ich DUŻO !!![/quote']Gdzie Ty wyczytałeś, że "praktyczne" ??? :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 MIędzy wierszami mój drogi - na polibudzie nie tylko chlać uczą ;) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 19 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 praktycznieCzyli co 8) :?: Praktycznie może być też bez prezentów :mrgreen: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 MIędzy wierszami mój drogi - na polibudzie nie tylko chlać ucząhehehehehehe !!! Od kiedy ?!?!?!?!? ;) Polewać też uczą ? I co to jest ta k...a "Polibuda" ? Boli po tym łeb ? :mrgreen:Tak sobie myślę, że mamy sobie dużo do powiedzenia ... Pasteurkowicze ... :laughing: , więęęęęęęc ? :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 19 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 więęęęęęęc ?Prot Ty ich nie pytaj tylko kupuj browary, przyjedź po mnie i Astarte i jedziemy na Pasteura ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Chyba Was cycki swędzą.... :-x :buttrock: :| ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 PGr-ku Słoneczko :oops: 20.00 może być ? Zadzwonić do moich przyjaciół Nie-Pasteurkowiczów ? :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Bo się zesram w progu.... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Chyba Was cycki swędzą.... :-x :buttrock: :| ;)Czasami... ps. mam sesyjną depresję, dobrze że pifka sobie na pocieszenie kupiłam :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi