Mishel Opublikowano 14 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2006 Daj spokój Kasia studentom. Niech się uczą' date=' bo nam to straszne tłuki rosną A my potrzebujemy motocyklistów naukowców:doktorów, docentów ... My na browarka a reszta do książek. Dawaj na PW omówić szczegóły.[/quote']Jak juz wspominaliśmy, mamy bana na imprezy do odwołania... Czyli do końca sesji.. :D Lipa... bo tu kuszą i kuszą... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Co jest z Wami ??? O 5.30 dziś rano dostałem smsa, że impreza była fajna, u Kaśki był "wleczony" i takie tam ! Ja się Was pytam dlaczego ja nic o tym nie wiedziałem ??? Co ja Wam takiego zrobiłem, że mnie omijacie ? Moje moto się nie podoba ? To ja Was na rączkach nosiłem, po pupci klepałem ... motorowerzyści jedni !!! Na wyjaśnienia czekam !!! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 4 smsy mu wysłałem - odpisał na jednego - do nauki trole a nie do chlania - zrozumiałem aluzje. Bez odbioru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Co jest z Wami ??? O 5.30 dziś rano dostałem smsa' date=' że impreza była fajna, u Kaśki był "wleczony" i takie tam ! Ja się Was pytam dlaczego ja nic o tym nie wiedziałem ??? Co ja Wam takiego zrobiłem, że mnie omijacie ? Moje moto się nie podoba ? To ja Was na rączkach nosiłem, po pupci klepałem ... motorowerzyści jedni !!! Na wyjaśnienia czekam !!! :twisted:[/quote'] Port ,a na raczkach to ty bedziesz nosil malego PAUSTEROWICZKA-kondolencje z wyrazami szacunku ,ale masz jeszcze troche czasu :) :lol: :mrgreen: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Port ' date='a na raczkach to ty bedziesz nosil malego PAUSTEROWICZKA-kondolencje z wyrazami szacunku ,ale masz jeszcze troche czasu [/quote'] Może matką chrzestną zostanę? :) :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Port ' date='a na raczkach to ty bedziesz nosil malego PAUSTEROWICZKA-kondolencje z wyrazami szacunku ,ale masz jeszcze troche czasu [/quote']Czego to się można z forum dowiedzieć 8) ps. a ty kaka zmień sobie w profilu motocykl, bo nadal masz: "gpz400r fire blade zaniedlugo" a jak dobrze mi wiadomo wizyta w Ameryce się opłacała i zaowocowała piękną cebrą, której foty podziwiam do dzisiaj :) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Kaka - czy Ty coś wiesz czego ja nie wiem ?!?!?!?! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakanogaja Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 Ja tez nie bylem zaproszony i mnie tam nie bylo wiec nic nie wiem ale czas pokaze :) Bądzmy dobrej mysli moze to chlopiec ;) :) hehehehehe Astarte dzieki kto tam zwraca uwage na szczegoly skoro marzenie jest juz kolo ciebie :twisted: Ale dla ciebie zmienie "Nie wazne czym jezdzisz, wazne jak..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 "Nie wazne czym jezdzisz' date=' wazne jak..."[/quote'] I dlatego laik kaka ma CeBRe 928 :twisted: :arrow: :) :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 17 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 u Kaśki był "wleczony" Nie przypominam sobie, żebym za kimkolwiek się wlekła :) na raczkach to ty bedziesz nosil malego PAUSTEROWICZKA-kondolencje z wyrazami szacunku Kaka a co?? Cotlet Pgr-owi dzidziusia zrobił :) :?: Kaka - czy Ty coś wiesz czego ja nie wiem ?!?!?!?! Cholera znów mnie cos ominęło :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Kaka a co?? Cotlet Pgr-owi dzidziusia zrobił :) :?: I to jedną ręką 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 17 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2006 Od reki to Ty sie odstosunkuj :twisted: Tak ze ludziska nie ma smiacia - trza zaczac myslec o kolysce dla nowego pasterkowicza... :mrgreen: Ten to od malego bedzie nasze zwyczaje sobie do glowy wbijac i wyrosnie na jeszcze wieksza szmate niz my :) W koncu takie pochodzenie do czegos zobowiazuje :) Szacun! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 18 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 No to z okazji czyjejś ciąży 8O i Dnia Dziadka 23.01 impreza :mrgreen: .Może zamiast u Zjebów powtórnie palić chałupę to sobie gdzieś pójdziemy, np. tawerna :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Może dziekanat. Tam można zamówić sobie muze a nie słuchać niedorobionego pseudo DJ-a :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Witojcie po długiej przerwie :mrgreen: Jestem wzruszony ... tak sami z siebie chcecie uczcić Dzień Dziadzi ? 8O No dobra. Ale, żeby dać Wam więcej czasu na zebranie gotówki na prezent dla Dziadzi, proponuję sobota 28 stycznia, może być Dziekanat.P.S. Przypominam, że prezenty mają być DROGIE i ma być ich DUŻO !!! Wasz okrutnie wzruszony Dziadzia :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi