Prot Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Jakieś oszczerstwa rzucane na moją zacną osobe... Spotkamy się w sądzie... bądź barze... do wyboru W barze sądowym, na podwójnym soku bananasowym, z pamarynek, albo mandarańczy. Wybór broni należy do Ciebie. P.S. Ja nie pytam jaka ona była wiesz ... ten tego ... ino czy to była "starsza" czy "straszna" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 22 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Wiecie jak dzielą się kobiety :mrgreen: :?: Na ładne, brzydkie i te z Polibudy :? A te z Polibudy jak się dzielą :mrgreen: :?: Na ładne brzydkie i te z inżynierii sanitarnej :lol: Ta Pani po inżynierii jest więc co się głupio Prot pytasz :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Wiecie jak dzielą się kobiety Na ładne' date=' brzydkie i te z Polibudy A te z Polibudy jak się dzielą Na ładne brzydkie i te z inżynierii sanitarnej Ta Pani po inżynierii jest więc co się głupio Prot pytasz[/quote']A te z inżynierii sanitarnej się dzielą na ładne, brzydkie i Mishelową ... to miałaś na myśli ? :) :mrgreen: A propos ... a może Mishelową by na PGR-treffen ? Mishel jedziesz sam czy ze swoją nową ? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 22 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 A to ja nie pisałam, że Mishelowa też jedzie :?: :mrgreen: :twisted: No tak ja nic nie mówiłam :roll: ale myślałam, że Mishel powiedział, że swoją nową dziewczynę zaprosił :mrgreen: :) :arrow: 8) [ Dopisane: 22-12-2005, 09:35 ]ze swoją nową Prot ta to już stara' date=' tamta to teraz jest nowa :mrgreen: [ [i']Dopisane: 22-12-2005, 09:36[/i] ]Ta z którą jechał z baletów w Rynku na Legnicką przez pętlę na Nowym Dworze - ta to jest teraz nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Przepraszam bardzo...Jak dobrze Prot zauważył ja ubieram szpileczki, miniówkę, nery oczywiście na wierzchu do tego moherowy beret i nie będę się tłukła pociągiem jak ostatni student ;) Załatwiać nowego bang-busa ino rychło :) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 22 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 ubieram szpileczki' date=' miniówkę, nery oczywiście na wierzchu do tego moherowy beret i nie będę się tłukła pociągiem jak ostatni student[/quote']O Qrna Astarte to Ty szpylki masz w domu :?: :roll: Czy będziesz pożyczać :?: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 ja ubieram szpileczki' date='[/quote']Poj...ało Cię Astarte ? Szpilki se kupiłaś na PGR-treffen ? To k...a wódki w lodówce nie masz na wyjazd, a Ty na głupoty kasę wydajesz? To ja Cię za fajnego gościa miałem, na rękach Cię nosiłem, po pupci Cię klepałem ... a Ty se szpilki przebierańcu jeden przyprawiasz ? :mrgreen: [ Dopisane: 22-12-2005, 11:29 ]Czy będziesz pożyczaćJeśli tak to PIERWSZY ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 O Qrna Astarte to Ty szpylki masz w domu :?: :roll: Czy będziesz pożyczać :?: :mrgreen:A masz jakieś do pożyczenia dla biednej studentki :) To ja Cię za fajnego gościa miałem' date=' na rękach Cię nosiłem' date=' po pupci Cię klepałem ... a Ty se szpilki przebierańcu jeden przyprawiasz ? [/quote'']No może i prawda... przeca nie będę kobiety udawać :lol: (jeszcze się zabije na tych high-hills :? ). pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 4 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 A może jakieś przedbiegi przed PGR-trafen dziś bądź jutro?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 A może jakieś przedbiegi przed PGR-trafen dziś bądź jutro??dawno Waszych mordek nie widieł i chaczu uwidiet, jeśli pasuje dziś koło 22 to dajcie znać gdzie jesteście to chętnie podjadę. jerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 4 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Jerry Oni coś zmiękli w nowym roku :P . Rozmawiałam przed chwilką z Protem i On chyba nie za bardzo, :-x chyba już nie pije :notworthy: i tak w ogóle to chyba ma sraczkę :roll: i nie ma ochoty nas oglądać itd. A reszta to nawet telefonów nie odbiera ;) Nie wiem co się dzieje ale nie dość, że mają zryte berety na maxa to teraz jest jeszcze gorzej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 NIE !!!!!!!! JA NIE CHCĘ !!!! Moje życie od czasu rozmowy z reniferem już nie jest takie, jak do tej pory. Nie piję z Wami ani dzisiaj, ani na PGR Treffen, ani na Rybolu !!! Nigdy ! Nie zapraszajcie mnie, nie piszcie, nie namawiajcie. Nie ma mnie dla Was !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Jerry Oni coś zmiękli w nowym roku :P . Rozmawiałam przed chwilką z Protem i On chyba nie za bardzo' date=' :-x chyba już nie pije :notworthy: i tak w ogóle to chyba ma sraczkę :roll: i nie ma ochoty nas oglądać itd. A reszta to nawet telefonów nie odbiera ;) Nie wiem co się dzieje ale nie dość, że mają zryte berety na maxa to teraz jest jeszcze gorzej ;)[/quote'] łoki coż nic na siłe, jeśli cosik zmieniałoby się daj mi proszę znać to podjadę.jerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 Moje życie od czasu rozmowy z reniferem już nie jest takie' date=' jak do tej pory. [/quote'] Ciekawe co Ci ten renifer nagadal? :twisted: Moze chcial sie wyzalic po tym jak go lekko z Pgr'em zmolestowalismy ;) Ale cobys nie byl osamotniony wiedz ze lacze sie z Toba w cierpieniu Panie! Z abstynenckim pozdrowieniem - Cotlet juz (nie)alkoholik 8) :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 4 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2006 dawno Waszych mordek nie widieł i chaczu uwidietnie no ... jeszcze jeden Ruski :mrgreen: - szczegóły na PGR Treffen :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi