Michał Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Mam nadzieję' date=' że Michał w tym temacie pozwoli nam pospamować :twisted: [/quote']pozwoli pozwoli :)Michał nie taki znów straszny, a imprezy to rzecz bardzo porządana ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 20 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 pozwoli pozwolicałe szczęście' date=' bo już sie martwiłam :mrgreen: I żeby Was naukowcy zdopingować... za zaliczone koło: na 3 - piwko' date=' na 4 - 3 piwka, na 5 - wieża na mój koszt. Indeksy lub kolo do wglądu ! I to się nazywa motywacja i promocja Polskiej Nauki !!! [/quote']A mnie to tak nie motywujesz :P A tak w ogóle to kto idzie na bazar' date=' żebyśmy się zgadali i razem poszli [/quote']Wrzucimy do tematu gdzie i o której sie zbieramy i każdy co będzie miał ochotę to się zjawi.Już my przypilnujemy' date=' byś tą WSK-e miała śliczną [/quote']Mishel właśnie dlatego idę tam z Wami :mrgreen: Tylko tak sobie pomyślałam, że jak my taką bandą każdy podobający mnie się motocykl będziemy sprawdzać to nas policja z motobazarku wyprosi :mrgreen: :P ;) A chciałabym przypomnieć, że po imprezach na Pasteura to tylko Prot ma czyste papiery :mrgreen: (bo jeszcze u Was nie był) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryllu Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 a co Ciebie tez zgarneli po imprezie, tudziez na imprezie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Gryllu - proszę natychmiast posprzątać balkon, zrobić fotkę, zamieścić w avatarze, a nagroda Cię nie minie :).Michał - odnośnie busa, o którym pisałeś - Adu się wybiera w piątek, 2 XII, lecz ma przejściowe kłopoty z netem więc trzeba ją namierzyć telefonicznie. Słoneczka z Pasteura słyszą ?!?!?!?! Na moich kolanach siedzi ! ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 nie obiecuję na 100% ale może pojawię się w sobotę 3-go na male analew razie czego pały mieć telefony przy dupach i odbierać choćby o 8 rano Broda Ty nie marudź tylko przybywaj bo kto burka na spacer wyprowadzi ?? hehehepozdro jerry=============GSF 600S BANDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Mishel właśnie dlatego idę tam z Wami :mrgreen: Tylko tak sobie pomyślałam, że jak my taką bandą każdy podobający mnie się motocykl będziemy sprawdzać to nas policja z motobazarku wyprosi :mrgreen: :P :) Biedne te motocykle (albo raczej sprzedawcy :twisted: )... jak zaczniemy oglądać każde moto, wytykać ich mankamenty to nic nie kupisz :P ps. a tak w ogóle to za czym się rozglądasz?? Gs, virażka, a może r6 (które to każdy poleca na pierwsze moto ;) ) ?? pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryllu Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Gryllu - proszę natychmiast posprzątać balkon, zrobić fotkę, zamieścić w avatarze, a nagroda Cię nie minie :). Balkon jest posprztany (tak na miare naszych mozliwosci:P), a zdjecie jest juz troche nieaktulane, ale tak wygladalo tam w dniach szczytu:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 21 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 ps. a tak w ogóle to za czym się rozglądasz?? Gs, virażka, a może r6 (które to każdy poleca na pierwsze motoChyba tak najbardziej to chciałabym Virago535, Doktor kupił swojej żonie Hondę Shadow i ona też mi się podoba. Pewnie pierwszy motocykl będzie tego typu, Prot ma Drag Stara i zaraził mnie klasykami stąd ten wybór. A jak już zacznę jeździć to może się okazać, że wolę coś szybszego w innym klimacie :?: :mrgreen: Sama nie wiem, zresztą jak pójdziemy na motobazar to będziemy wtedy rozmawiać o konkretach.Ja mam problem bo nie na każdym motocyklu będę mogła jeździć (mam za krótkie nogi) :mrgreen: A tak, co do naszego wyjścia w sobotę :?: Spotykamy się na Pasteura :?: , idziemy pić a rano na bajzel :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Pasteura team rulezzz :?: :) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Prot... specjalnie dla Ciebie mam normalną mine :twisted: Jestem wręcz anielski :twisted: Chyba tak najbardziej to chciałabym Virago535 A nie WSK-e?? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryllu Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 ale jak co to Ty przyjmujesz gosci w razie akcji "W":P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Pasteura team rulezzz Qwa jeszcze troche i w cyrku wyladujemy... :twisted: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BejZ Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Czas coś poujeżdżać kruca fux. :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Rzekłbym KRUCA FUX ALLELUJA :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Kaśka napisał:Mam nadzieję, że Michał w tym temacie pozwoli nam pospamować pozwoli pozwoli Michał nie taki znów straszny, a imprezy to rzecz bardzo porządana No i chwała Ci za to. Jak przyjedziesz do Wrocka, to masz u mnie browara :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi