Prot Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Po Swietach zaczynam prace nad MAriem a moze pomozesz mi w tym i spotkamy się na małym wścieklaku w zacnym gronie??Z przyjemnością ... ale wyp...am na zasłużony, długo oczekiwany urlop ... no chyba, że miałeś na myśli po Nowym Roku... ale tu też d...a ... pierwszy weekend to już Treffen. -Pasteurkowcy też na odwyk do mamy i taty pojechali, więc zostajesz sam ... Ale dasz radę ! Wierzymy w Ciebie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Mój odwyk sie konczy za kilka dni a wtedy to juz nie zobaczycie mnie na 4um przez kilka dni ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Po Swietach zaczynam prace nad MAriem a moze pomozesz mi w tym i spotkamy się na małym wścieklaku w zacnym gronie??Z przyjemnością ... ale wyp...am na zasłużony' date=' długo oczekiwany urlop ... no chyba, że miałeś na myśli po Nowym Roku... ale tu też d...a ... pierwszy weekend to już Treffen. -Pasteurkowcy też na odwyk do mamy i taty pojechali, więc zostajesz sam ... Ale dasz radę ! Wierzymy w Ciebie ;)[/quote']hmm powiadasz urlop heheh i niech tak będzie ja objecałem sobie, że wypije dopiero w ostatni dzień tego roku i widzę, iż słowa dotrzymam.Ale Stycznia az sie boje :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Ale Stycznia az sie boje I bardzo slusznie. Wspomiajac wroclawski zlot tez zaczynam sie bac ;) A teraz bedziemy jeszcze na terenie PGRa ;) Astarte się ponoć w szpileczkach wybiera damessa jedna a jak przyjdzie pchać autko to jej kończyny zmarzną i znowu na plecy komuś wskoczy.To jedna z opcji. Jest jeszcze sansa ze jak zaprze sie dobrze szpilka to sama bedzie pchala... a my bedziemy kibicowac i zagrzewac bo boju z ;) w dloni ;) Pozdro [ Dopisane: 21-12-2005' date=' 16:50[/i'] ][spam mode on] PS. A parapet lepszy od boazeri [spam mode off] ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Qrna żem sie podirytował przez błazna co jezdzic nie umi... ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Qrna żem sie podirytował przez błazna co jezdzic nie umi... ;) ;) niby kto nie umi??????kawalerze miłyjerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 No pedał jakiś wjechał busem w krzoki... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 No pedał jakiś wjechał busem w krzoki... ;) a tak pedał pedał i to okrutny okrutnik ;) jerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Qrna Jerry powazna sprawa popsuł nam plany terazjeszcze maryjano sie buntuje przez tego pedała(namówił go czy co ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 eeeeeee od Maria to wy sie oood......ee :mrgreen: PKP RULES Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Mario ale Ty płacisz mandaty :?: :mrgreen: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 PKP RULESAle mu słodzisz ... na te Syberie to jeszcze parę lat pociągi nie będą dojeżdżać. Mówił mi jeden stary góral ( Mishel mu było czy jakoś tak ...), że od Bielska Białej to trzy dni saniami na Goorkie-Jakąś-Tam się jedzie często zmieniając konie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Nie konie ino rękę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Po pierwsze to nie ten temat - PGR-treffen jest obok !!! Po drugie tu się o imprezach we Wrocku rozmawia.A po trzecie to ja zgłaszam powyższy post do moderatora ! Bando Spamerów !!! :mrgreen: A po czwarte ten góral co mówił o zmianie koni, niedawno miał okazję poszaleć nad ranem po ulicach Wrocławia :mrgreen: ze straszą Panią ;) środkami komunikacji miejskiej ... bawiąc się w laryngologa więc może nie miał na myśli jednak ręki jeno konia ;) [ Dopisane: 21-12-2005, 17:52 ];) nie "Straszną Panią" tylko "Starszą Panią" miało być :mrgreen: eee Mishel jaka ona w końcu była ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 eee Mishel jaka ona w końcu była ?Dżentelmeni nie mówią o takich rzeczach...Dobrze' date=' że nie nim nie jestem, więc opowiem przy najbliższej okazji :mrgreen: A po czwarte ten góral co mówił o zmianie koni' date=' niedawno miał okazję poszaleć nad ranem po ulicach Wrocławia ze straszą Panią środkami komunikacji miejskiej ... bawiąc się w laryngologa więc może nie miał na myśli jednak ręki jeno konia [/quote']Jakieś oszczerstwa rzucane na moją zacną osobe... Spotkamy się w sądzie... bądź barze... do wyboru :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi