PGR Opublikowano 2 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2005 Broda popyline siejesz.. przykujemy Cie do burka i astarte i już tak zostaniesz do zony zadzwonimy nie boj sie... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Jest taki post w tym dziale - imprezę śledzikowę robią w Warszawce ... 16-17 XII. Grupa Południe nie ma ochoty się wbić ? :) W Warszawce nas nie znają ... może by co spalić ? Samochody są, może by tak ... ten... tego ... do PGR-treffen czekać :roll: Można by zamieszkać na te dwa dni u Adu :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 JUż widzę minę Adu :) Mnie od 15go już nie ma we Wrocku - jade na wieś się odchamić w garażu z moim kochanym kawałkiem metalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 5 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2005 Jest taki post w tym dziale - imprezę śledzikowę robią w Warszawce ... 16-17 XII. Grupa Południe nie ma ochoty się wbić ? :D W Warszawce nas nie znają ... może by co spalić ? Samochody są' date=' może by tak ... ten... tego ... do PGR-treffen czekać :roll: Można by zamieszkać na te dwa dni u Adu :mrgreen:[/quote']Patrzajta panowie, a on tylklo kusi i kusi :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 6 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2005 Ja nigdzie nie jade... nie pije i staje się w końcu normalnym człowiekiem...Niech żyje abs(yn)tynencja :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 nie pije i staje się w końcu normalnym człowiekiem... Słuchaj no Przyjacielu. W kraju gdzie spożywa 99,9% ludności, nadużywa 86% populacji, chleje na umór, często lub bardzo często 67% studentów - Ty ośmielasz się pisać takie herezje ? Mishel - kiedyś w naszym zacnym kraju za herezje palono na stosie :twisted: Chcesz Ty Mishelku na stosie płonąć, jak nie przymierzając ladacznica jaka ? Napij sie synku, bo bredzisz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Słuchaj no Przyjacielu. W kraju gdzie spożywa 99' date='9% ludności, nadużywa 86% populacji, chleje na umór, często lub bardzo często 67% studentów - Ty ośmielasz się pisać takie herezje ? Mishel - kiedyś w naszym zacnym kraju za herezje palono na stosie Chcesz Ty Mishelku na stosie płonąć, jak nie przymierzając ladacznica jaka ? Napij sie synku, bo bredzisz [/quote']Skoro tak ładnie prosisz... to się napije... Ale najpierw moja wątroba musi zostać zregenerowana :mrgreen: pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Słuchaj no Przyjacielu. W kraju gdzie spożywa 99' date='9% ludności' date=' nadużywa 86% populacji, chleje na umór, często lub bardzo często 67% studentów - Ty ośmielasz się pisać takie herezje ? Mishel - kiedyś w naszym zacnym kraju za herezje palono na stosie Chcesz Ty Mishelku na stosie płonąć, jak nie przymierzając ladacznica jaka ? Napij sie synku, bo bredzisz [/quote'']Skoro tak ładnie prosisz... to się napije... Ale najpierw moja wątroba musi zostać zregenerowana :mrgreen: pozdr. Wczoraj słyszałam w radiu, że 2 kawy dziennie pomagają wątrobie 8O na pewno macie kawe na mieszkaniu ;) :-D Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Hej Burek. A gdzie Twoj nowy avatar :-) A taki wdzieczny jest 8)Kawa dobra jest... mam nadzieje ze nie tylko w ilosciach <2 ;)Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 na pewno macie kawe na mieszkaniu Na pewno to oni wiesz co mają :-D :-D :-D, ale to nie o kawę chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Na pewno to oni wiesz co mają ' date=' ale to nie o kawę chodzi.[/quote']wypraszam sobie... Kawe akurat mamy i to nawet ze trzy rodzaje...Z tego co zauważyłem, to mamy:sypaną, rozpuszczalną, i 2 rodzaje cappucino :twisted: (to ostatnie to nie wiem skąd...)Więc bez pomówień :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 8 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Potwierdzam kawę to Oni mają. Nawet chcieli mnie ostatnio kawą uraczyć ale zrezygnowałam bo ja lubię w czystej szklance :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 8 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 Potwierdzam kawę to Oni mają. Nawet chcieli mnie ostatnio kawą uraczyć ale zrezygnowałam bo ja lubię w czystej szklance :mrgreen:To oni mają tam coś ze szkła oprócz kufli i kieliszków :lol: (wątpie ;) )... pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 8 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2005 To oni mają tam coś ze szkła oprócz kufli i kieliszków No nie, żeby było jasne chcieli mi kawę w kuflu 5l. zrobić :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 Ejjjj tylko w izolatorze mi kaw nie robić :twisted: potem nawet płukanie w spirycie nie odmyje do czysta :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi