Cotlet Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Kruca a moze z racji tego ze GS'a wciagamy na godzinach to dzis juz cos przyszalejemy :twisted: :arrow: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 FAK SIET FAK - ma ktoś zdrową wątrobę do opchnięcia :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 A ci tylko picie, picie, picie... ehhh te studenty :P To kiedy te przedbiegi :twisted: W czwartek na pewno jak gs-ik będzie już na czwartym piętrze :) ps. fajnie się dziś śmigało... kiedy ta zima sobie pójdzie ;) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 NIe ma to jak jazda po wrocku bez kasku a za zakrętem PAŁY 8O :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Siema Jezdzi ktoś tu na coroczne zloty Do Maniowa?? (obok wroclawia??) :) POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Jak dobrze pójdzie to już w czwartek do Was dołącze no tak tego można było się spodziewać jak ja się cieszę że w piątek jade w delegacje bo kolejnej 4 dniówki... ehhhhhpozdrojerry ============GSF 600S BANDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Siema Jezdzi ktoś tu na coroczne zloty Do Maniowa?? (obok wroclawia??) :) POzdrawiamMnie tam jeszcze nie widzieli :P Ale może kiedyś tam zawitam jak powieją dobre prądy :twisted: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Się wybierałem w tym roku ale jak to zwykle bywa skończyło się na :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 29 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Wielkie podziękowania dla Astarte :) , PGR-a :P (bez kasku, na śniegu, przed Policją za zakrętem, sprawdzali jak moto jeździ) dla Cotleta ;) i bejZ-a ;) , za to że pomogli mi w podjęciu decyzji o zakupie motocykla, sprawdzili go technicznie i manualnie :mrgreen: . Sama nie dałabym sobie rady :mrgreen: Zajebi... podziękowania dla Prota, dzięki któremu mam swój pierwszy motocykl.Jestem szczęśliwa jak cholera ;) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Gratulować, gratulować :) Kurde, czemu mi nikt tak dobrze nie zrobi :mrgreen: A tak na marginesie - jakie szkody po tym zbiorowym testowaniu :P pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BejZ Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Spoko Kaśka. 8) Wszyscy wytrzepywaliśmy z nogawki jak dorobiliśmy się naszego pierwszego moto. :twisted: :) Oby Ci służyło godnie. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 29 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 bejZ a dlaczego Ciebie nie było na pierwszym opiciu?? :) :mrgreen: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryllu Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Kuuuuurde gratuluje:) Kaśka niech Ci sluzy:) Prot a nie zrobilbys mi tez niespodzianki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 29 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Nie niech mi służy, tylko w innym temacie dopisywać się na imprezę z okazji zakupu GS-a i na cześć Dziadzi Prota :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 A tak na marginesie - jakie szkody po tym zbiorowym testowaniu :P Ale pytanie... wszyscy mieli mokro w gaciach... przynajmniej ja :D - ehhhh... zatęskniłam za moją maszyną :cry: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi