Konik Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 KOnik czyżbyś miał już jakies doświadczenia związane z panią w ślicznym kapeluszu hehe... przemilcze bo dlugo by wyjasniac co z Pania w kapeluszu a co z Pania bez kapelusza... (enigmatyczne.. ale takie mialo byc ;))A ja za Protem - Astarte powiedz nam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Konik a na PGR Treffen sie wybierasz ja :?: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Żeby was nie męczyć to wam zdradzę tą tajemnicę:SUPER zabawa w SUPER towarzystwie ;) :mrgreen: Więc oby do stycznia panowie i panie :twisted: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 Qrde o kim on aznowu pier... mowi :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 A tak właśnie myślałam, że pochopnie zrozumiecie moje słowa ;) ... oczywiście to nie o was mowa ;) :mrgreen: ps. jutro już do domku jadę... a snowboard już na mnie czeka, jeszcze tylko go piknie go wyglancować i będzie śmiganie po winklach w Szczyrku jak marzenie :twisted: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Konik a na PGR Treffen sie wybierasz ja :?: 8)Dopisalem sie juz w stosownym temacie. Jak na razie nie mam transportu. Jesli jakos uda sie znalezc to na 90% sie zjawie :twisted: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 No :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 PGR Misiu ! Nie nokaj mi tu, tylko chłopie bierz się za odśnieżanie bo nie dojedziemy. Patrzę wkoło a tu śnieg wali i wali. Tak sobie myślę, że dobrze byłoby, żeby od Bielska droga była czarniuuuuutka ! Rozumiemy się kawalerze ? Bo Astarte się ponoć w szpileczkach wybiera damessa jedna :mrgreen: a jak przyjdzie pchać autko to jej kończyny zmarzną i znowu na plecy komuś wskoczy. Czapka-uszanka i szpileczki ;) ale te babay mają pomysłyP.S. A tak na serio to drogowcy się uwijają ? Czy znowu zaspali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Jest spoko do chałpy dojezdzam a to juz jest znak ze sytuacja opanowana :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Powitaćpo krótkiej nieobecności, widzę że bicie piany trwa dalej a co z konkretami??PGR tylko oby Ciebie zima nie zaskoczyła jak drogowców we Wrocku, oni teraz dostali sporą karę obyś i Ty jej od nas nie dostał. A tak na marginesie kto jedzie innym środkiem niż wesoły bus?? pozdrowionka jerry [ Dopisane: 21-12-2005, 13:10 ]A tak właśnie myślałam' date=' że pochopnie zrozumiecie moje słowa ;) ... oczywiście to nie o was mowa ;) :mrgreen: ps. jutro już do domku jadę... a snowboard już na mnie czeka, jeszcze tylko go piknie go wyglancować i będzie śmiganie po winklach w Szczyrku jak marzenie :twisted: pzdr @starte[/quote']Astarte zostaw parapet i zacznij śmigać na normalnym sprzęcie. :lol: :lol: Może następnym wyjazdem grupy południowo - zachodniej będą szusowania bo białych łąkach (bez skojarzeń proszę ;) )jerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Ty sie do desek odwal idź se boazerie nasmaruj :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Ty sie do desek odwal idź se boazerie nasmaruj :mrgreen: heheheh następny parapec....przecież to jest profanacja zimy, drapią i drapią tymi parapetami, że później normalnie śmigać nie można, ehhh szkoda gadać jaka to teraz moda :oops: jerry PS a deseczki spokojnie już przygotowane i były testowane na stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Jerry Ty spamerze - to temat o imprezach we Wrocku, a nie o parapetach (no chyba, że o parapetówie - to dopuszczamy) i boazerii ... I kto to mówi :arrow:po krótkiej nieobecności' date=' widzę że bicie piany trwa dalej a co z konkretami??[/quote'] Zamiast tu spamować lepiej szykuj tego swego forda Ka czy Fu, albo popracuj nad Mariem, bo nudno będzie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Popracujcie na d soba chopy ibno zeby dziecek z tego nie było :twisted: Jerry mowisz ze juz testowales na stoku.. nie wiedziałem że we Wrocku sa jakeiś chałdy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Jerry Ty spamerze - to temat o imprezach we Wrocku' date=' a nie o parapetach (no chyba, że o parapetówie - to dopuszczamy) i boazerii ... I kto to mówi :arrow:po krótkiej nieobecności' date=' widzę że bicie piany trwa dalej a co z konkretami??[/quote'] Zamiast tu spamować lepiej szykuj tego swego forda Ka czy Fu, albo popracuj nad Mariem, bo nudno będzie :mrgreen: Ehhh nie ma człeka pare chwil i od spamerów go wyzywają 8). Prot niech będzie parapetówka na stoku. Czy miałeś okazję upodlić się mając narty na nogach i stojąc na fajnej górce, To jest dopiero fun heheeh.Po Swietach zaczynam prace nad MAriem a moze pomozesz mi w tym i spotkamy się na małym wścieklaku w zacnym gronie?? Zawsze im więcej głów do przekonywania tym łatwiejjerry [ Dopisane: 21-12-2005, 15:09 ]Popracujcie na d soba chopy ibno zeby dziecek z tego nie było :twisted: Jerry mowisz ze juz testowales na stoku.. nie wiedziałem że we Wrocku sa jakeiś chałdy :mrgreen: hald niet we Wrocku naomiast pod Wrockiem owszem owszem są i to zacne ;) ;) jerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi