Prot Opublikowano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2005 PROT dzięki za pamięć i wysłanie SMSka jesteś kofany ( jeszcze wtedy nie spałem)o czym Ty kawalerze do mnie rozmawiasz ?Eeeeeech ...qrwa wzruszyłeś mnie ,,, nawet Kasia do mnie tak czule nie mówi ... ale wracaj szybko, bo bez Ciebie nic nie jest w naszym życiu takie, jak do tej pory ... (czyt. gorzała bez Ciebie jakaś taka kwaśna :D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2005 Teraz to Ty mnie wzruszyłeś.... idę sie popłakać :cry: :arrow: 8) Szkoda że emotów z buziakami tu nie ma :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2005 Ale sobie słodzicie chłopaki... aż mi zmiękło serducho :cry: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 18 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2005 Ale sobie słodzicie chłopaki... aż mi zmiękło serducho No nie mów, że Ty masz jakieś uczucia...A ja myślałem, że jedynym Twoim uczuciem jakie znasz jest uczucie głodu:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 A ja myślałem' date=' że jedynym Twoim uczuciem jakie znasz jest uczucie głodu:P[/quote']i pragnienia ... :mrgreen: te jej słynne "Do piekłaaaaaaaa :D " oznaczają, że ją pragnienie męczy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 Astarte jak widac na wszystkich fotach ze zlotów ma jeszcze jedno uczucie - CHCICE :twisted: :arrow: :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 Astarte jak widac na wszystkich fotach ze zlotów ma jeszcze jedno uczucie - CHCICEprzedostatnio nawet jej się chodzić nie chciało i trzeba ją było na barana nieść. Ciężka jak cholera jest, jak parę beczek piwa wleje w siebie. Więcej jej nie niosę ! :mrgreen: Zakoduj to sobie Astarte, bo PGR-Treffen już blisko !!! :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 Chwilę mnie nie było i już obgadywanie :twisted: Mam kilka pragnień, a wszystkie zaczynają się na jedną literę S: Spicie...Spanie...Szamanie...i tyle!! zboczuchy :lol: (i wszystkie 4 S :D zrealizuję na PGR-Treffen :roll: ) ps. Procik... nie żartuj że nie weźmiesz mnie już na barana :cry: :D pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 Spicie... Spanie... Szamanie... i tyle!! zboczuchy (i wszystkie 4 S zrealizuję na PGR-Treffen ) wszystkie 4 "S" to w takim razie jednego brakuje... chyba wiem jakiego:P :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 SRANIA zapewne... taaak - ona to lubi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 Cosik mi sie wydaje ze SMYRANIE siedzi w tej jej diabelskim zlansowanym mozgu :twisted: :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 wszystkie 4 "S" to w takim razie jednego brakuje... chyba wiem jakiego:P SRANIA zapewne... taaak - ona to lubi...Cosik mi sie wydaje ze SMYRANIE siedzi w tej jej diabelskim zlansowanym mozgu Strzelajcie dalej panowie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 Ja tam stawiam na SSANIE :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 19 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2005 KOnik czyżbyś miał już jakies doświadczenia związane z panią w ślicznym kapeluszu :?: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 20 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2005 No i zrobił nam się kolejny temat "Burza mózgów" - sączenie, "spiewanie" spuszczanie, "swiętowanie" ? Astarte nie mecz nas ! Powiedz o co Ci chodzi z tym czwartym "S", bo nie będzie noszenia na rękach !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi