PGR Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 I to trza iść z buta bo do roller-costera to się boje jeszcze wsiadać w tym stanie.... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 1 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Jeśli dobrze pójdzie (znaczy wstanę jutro rano) to wyjadę o 6, więc we Wrocku (czyt. Tawernie) powienienem być chwilkę przed 10 - w sam raz na śniadanie Dajcie znać jak dojedziesz już do Zjebów może uda mi się wcześniej wyrwać z roboty to będzie okazja na wspólną konsumpcję śniadania :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Piwo z rana jak śmietana... :P a zamiast śniadania wprost wymarzony początek dnia :twisted: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Piwo z rana jak śmietana... a zamiast śniadania wprost wymarzony początek dnia A ja bym dzisiaj wolał normalne śniadanko... Tylko nikomu się nie chce ruszyć dupska po samochód w którym jest chleb... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Krasnal a widziałeś jakie ma zajefajne gmolegmole to są w Twojej Yamaszce GS500 czy co Ty tam masz za komarka :-D To były osłony na kolana - pierwsze plastiki :P nieuku !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 1 Grudnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Znów mnie na forum wyzywasz :mrgreen: Co za różnica jak to się zowie, ale tak poważnie Prot to są zajefajne crashpady :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 może uda mi się wcześniej wyrwać z robotyPiwo z rana jak śmietana...Czyli jak rozumiem nie będę samotnie siedział w Tawernie w piątkowe piękne przedpołudnie?? :mrgreen: A ja bym dzisiaj wolał normalne śniadanko... To zjedz dziś obiad i kolację na zaś w miejsce jutrzejszego śniadania i przyłaź rano w jedyne słuszne miejsce :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 może uda mi się wcześniej wyrwać z robotyPiwo z rana jak śmietana...Czyli jak rozumiem nie będę samotnie siedział w Tawernie w piątkowe piękne przedpołudnie?? :mrgreen: Nic się nie łam Krasnalku, ja dzisiaj do wrocka jadę to jutro Ci potowarzysze :twisted: :twisted: :twisted: :P :D Pozdr :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Tawerny są nieczynne w piątki ... podobnie jak teatry w poniedziałki ... :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Prot - nie bluźnij :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 W piątki to chyba fryzjer nieczynny - a Twaerne se sami otworzymy odpodzeimia wiosłami :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Tawerny są nieczynne w piątki ... podobnie jak teatry w poniedziałki ... powiadasz w piątki nieczynne to się cieszę w takim razie jednak widzieliśmy się w ostatni piątek w Ryneczku ufff już się miałem chwile zwątpienia :P :D 8) jerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 Te emtoki to byłoa Twaerne se sami otworzymy odpodzeimia PGR-ku - zostaw kawalerze te wina !!!! :-D :-D :P :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 buuuu!!!!!! :mrgreen: no pasterowcy szykować rowy na 9 rano w sobotę zrobię wam pobudkę :twisted: :twisted: :twisted: a teraz serio będę w sobotę ale na parę godzin (niestety tak wyszłó :P ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 1 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2005 no pasterowcy szykować rowy na 9 rano w sobotę zrobię wam pobudkę Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evila teraz serio będę w sobotę ale na parę godzin i kto tak mowi ??? nimozliwe nie zaszczycić nas swoją dłuższą obecnością?? żartujesz prawda??jerry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi