krasnal Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Krasnal już Cię raz odbierałem z Tawerny o 11 i się skończyło standardowo :D :arrow: zgonemA to moja wina że nie mogliście tyle wypić i musiałem was eskortować do domu??? :D Heheheh aż mi się przypomniał kawał który zawsze opowiadam w taksówkach :-D są chętni na jazdę ze mną ???? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 są chętni na jazdę ze mną ???? Zależy jaką :twisted: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Myślę że jak tylko przyjadę to zakotwiczę w przystani na Wybrzeżu Wypsiańskiego :-) tam zawsze spędzało się "okienka" między zajęciamiJak spędzam tam okienka przed angielskim to normalnie potem tak na zajęciach wymiatam, że teraz bez browaca lub dwóch już na te zajęcia nie chodzę :lol: - język mi się wtedy plącze od tego ichniego języka :D są chętni na jazdę ze mną ???? Zależy jaką Ja jestem chętna :D raz się żyję, ale mam nadzieję, że będzie przyjemnie :-D pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 To jak wkoncu jest jakas impreza w sobote czy nie :?: Bo sie wybieramy na bazar i jest problem - czy jechac w sobote popoludniu czy w niedziele rano :D A zapomnialem sie spytac o zaprosznie :lol: :D pozdr, Zimer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 To jak wkoncu jest jakas impreza w sobote czy nie :?: Bo sie wybieramy na bazar i jest problem - czy jechac w sobote popoludniu czy w niedziele rano :D Raczej nic się nie kroi, bo Pasteura się uczy :D (ja może też w końcu zacznę :lol: ). pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cotlet Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Raczej nic się nie kroi, bo Pasteura się uczy Razz (ja może też w końcu zacznę Laughing ). No i pouczone - idziemy na korepetycje do "czeskiego..." :twisted: Kasia i Prot sie zaoferowali ze nam caly material wyloza w pare godzin wiec szkoda czasu tracic :mrgreen: :D Do zobaczyska Zjeby :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 O żesz Ty kurde mać.... (skrót wczorajszego wieczoru) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 O żesz Ty kurde mać.... (skrót wczorajszego wieczoru)Lepiej nie można było tego ująć... można ewentualnie dodać: ŁO JEZUUUU!! pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 idziemy na korepetycje do "czeskiego..." Kasia i Prot sie zaoferowali ze nam caly material wyloza No i wyłożony ... Łożeszszszszszs ... ale się działo ... Czy Pasteura może dzisiaj się pouczyć i nie opuszczać miejsca zakwaterowania ?!?!?!? :D Myślę że jak tylko przyjadę to zakotwiczę w przystani na Wybrzeżu Wypsiańskiego tam zawsze spędzało się "okienka" między zajęciami' date=' se usiądę' date=' powspominam[/quote'']już jej nie ma ... spalona ... wczoraj ... a fajna była taka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMDe Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgadnijcie kiedy wróciłem do domu :lol: Nastepna impreza jak się pozbęde esperalu :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 No i następny spamer zawitał na forum :lol: Zgadnijcie kiedy wróciłem do domu :lol: Nastepna impreza jak się pozbęde esperalu :twisted:Nie będziemy zgadywać... było to zapewne wcześnie :D rano :twisted: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMDe Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Niestety pomyłka : o 16:08 :twisted: Dzięki za imprezę wszystkim obecnym :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Niestety pomyłka : o 16:08 :twisted: Dzięki za imprezę wszystkim obecnym :DPrzepraszam za pomyłkę :oops: :) To się nazywa swój gość :twisted: Widać kogo krew :-D pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mishel Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 Niestety pomyłka : o 16:08 Dzięki za imprezę wszystkim obecnym No to mnie pobiłeś... Mi się wróciło o 15:05 do domu i zdążyłem jeszcze pójść na wykład z microekonomii na Akademii Ekonomicznej...(tak na marginesie, to studiuje na Polibudzie :twisted: ) szacun jak byk :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 26 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 A ja tam wróciłam o 2 i przytargałam jeszcze na plecach Dziadzię Prota :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi