zibik Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Oczywiście że chodzi o pomoc,ale dyskusja z ........ nic nie pomoże osobie która założyła ten temat.A z tymi dobrymi radami to ktoś powinien tutaj uważać bo może się zapędził :) i jeździ na samym płynie bez oleju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Ch*j tam masz nie pojęcie, za smarkaty jestes na razie nawet na prawo jazdy Telepatycznie jestes w stanie określić czyjeś pojęcie? Ja nie wypowiadam sie w tematach na ktore nie mam nic do powiedzenia. Pozatym leje na twoje wypowiedzi z góry na dół Pierwszym postem w tym temacie może miałes duzo do powiedzenia ale raczej o swoich możliwościach telepatycznego określania czyjegoś pojęcia. Napisałeś coś mądrego w tym temacie ? Jeśli masz jakies pytania odnośnie wyżej napisanego teksu to serdecznie zapraszam na GG/PW. "Leje", "smarkaty" --- ehh. Tutaj powstrzymam sie od komentarza, te słowa już same w sobie Ciebie komentują. Wiecej tolerancji i grzeczności na przyszłośc polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 no bo Greedo to gosc :-D zna Ryzego Konia :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik.vx800 Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 witam :) Grabar:, jeżeli nie masz doświadczenia to raczej odpuść sobie stókonne maszyny(dla wlasnego dobra)ja proponuje Ci zastanowić się nad:-Honda CB500-Kawasaki GPZ500, ER500-Suzuki GS500-Yamaha XJ600to jak chlodzony jest w danym modelu silnik niech cię nie martwi, producent zadbal o to aby bylo ono wystarczającea jak już pojeździsz z rok czy dwa na takim sprzęcie to sam będziesz wiedzial co dalej 8) POZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RESO Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Ja tam polecam ZZR 600... I wcale nie dlatego, że sam nią jeżdżę...! :)Poza jazdą w terenie nadaje się do wszystkiego... Szybka, turystyczna i na gumę pójdzie... :)Aaa... i ten wygląd... :) No wlasnie a co sadzicie o zzr600 ?? czyu macie cos lepszego do takiej jazdy ?? [ Dopisane: 20-11-2005, 22:32 ]no i znalzlem jeszcze fajne suzuki gsx600f - i o tym co myslicie?? mialem zzr600 92r i powiedzmy ze zakatowałem go , do walenia gum sie nienadaje bo zaraz go zajedziesz, teraz mam GSX-R i jest o niebo lepszy we wszystkim, nawet dlugie trasy mi sie lepiej robi :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Doświadczenie mam nieduze....dawno juz nei bzykalem na motorkach... kurcze 8O ja to wogole...:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grabar Opublikowano 25 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Wiec wypowiedzcie sie na temat Suzuki GSX 600F bo cos takiego znalazlem... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Wiec wypowiedzcie sie na temat Suzuki GSX 600F bo cos takiego znalazlem... Więc skorzystaj z wyszukiwarki i szukaj dalej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi