_krisss Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 SUZUKI RG80 warto kupić i czy da sie nim tricki robić. Da sie bo gość ze strony scigacz.pl ma rg 80(tak cos kojaze) i bardzo fajnie wychodzą mu sztuczki(ale jak dla mnie to rg jest za małe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 To ciekawe czemu ja jakims tajwanskim scierwem palilem z vmax 55km/h Bo Ty to Ty!Mistrz :mrgreen: levoir Mały PMI ma do sprzedania rd 125 na motorower przerobiona na streeta.Dogadajcie sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Dobra sama jazda ENDURO mi nie wystarcza.To swiadczy o tym ze jezdzic nie potrafisz i tyle :mrgreen: SUZUKI RG80 warto kupić i czy da sie nim tricki robić.NIe nadaje sie do trickow. Kup supermoto albo enduro z hamulcami tarczowymi i bedzie jak znalazl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 jak Enduro nie wystarcza? PRzeciez caly czas mozna jezdzic nowymi(nieznnamy) trasami. No chyba ze w Twoich okolicach nie ma za bardzo takowych tras.A na torze przeciez jaka zabawa, po skakac, winkle itp. itd. .Na kolo stawiac dobrze mozna rowniez na łace (przy upadku mniej boli niz na asfalcie). ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Na kolo stawiac dobrze mozna rowniez na łace (przy upadku mniej boli niz na asfalcie). Tak tylko ze na lace jest taki minus ze nikt Cie nie zobaczy czyt. szpanu brak :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 To swiadczy o tym ze jezdzic nie potrafisz i tyle Dokładnie Ja jeżdze na motocrossie non stop,to po torze jeżdże 3 partie po 30minut i 10minut odpoczynku,czyli łącznie 1,5H.I co mi ja się nie znudzić jazda a tobie się znudziała enduro.To co ja mam powiedzieć.Mi się nie nudzi co pętle próbuje lepiej w bande wejść,lepszy skok oddać,szybciej jeździć itd.I to wszytsko na tym samym,jednym torze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Tak tylko ze na lace jest taki minus ze nikt Cie nie zobaczy czyt. szpanu brak no jak ktos jezdzi dla szpanu to tak, ja tam jezdze dla przyjemnosci ,jako Hobby ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 wlasnie ;) levoir nie chesz kupic moto nowego ? Mam Yamahe RD 125 / 50, 91 rok, przerobiona na streeta. caly uklad wydechowy nowy (koncowka carbonowa), nowy lakier, nowa owiewka na przod (carbonowa), nowy caly zestaw napedowy na moc i wiele innych, zreszta co ja Ci tu bede pisa. Jak jestes zainteresowany to na gg. Do STUNTU nadaje sie w 100%, na gume wyrywa jak wsciekla. Za 1-2 tyg bedzie wystawiona na allegro.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 ja tam jezdze dla przyjemnosci ,jako Hobby bo jestes pasjonatem a nie lapsem który jezdzi dla lansu i po to zeby go wytykały laski palcami na miescie.W jezdzie enduro chodzi przede wszystkim o widoki i niezapomniane wojaze z grupką przyjaciół w terenie.Doznania które nie pozowlą Ci spac.A nie o szpan :roll: Ja Ci tego Levior nie bede uswiadamiał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 W jezdzie enduro chodzi przede wszystkim o widoki i niezapomniane wojaze z grupką przyjaciół w terenie.Doznania które nie pozowlą Ci spac.A nie o szpan Rolling Eyes swieta racja :evil: A nas tego w przyszlym roku czeka bardzo duzo, no nie ? Moze jeszcze w tym ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Moze jeszcze w tymTo grzej mi miejsce w Kacie z tyłu bo przeciez DT idzie do zyda!Ale jak predam to masakra!Lesniczy z całej polski bedą nas scigac! :twisted: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
levoir Opublikowano 20 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Nudzi mi sie Enduro bo nikt z moich kolegów nie ma motorka enduro.Jeden ma ale takiego Harleyo-podobnego Choppera.I co pojechałem z nim w trase to na niego czekałem.A jedynie jak jakaś rodzina przyjedzie to dopiero wtedy z kuzynem jade w trase ale on ma 650 i nie daje rady za nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Nudzi mi sie Enduro bo nikt z moich kolegów nie ma motorka enduro.Jeden ma ale takiego Harleyo-podobnego Choppera.I co pojechałem z nim w trase to na niego czekałem.A jedynie jak jakaś rodzina przyjedzie to dopiero wtedy z kuzynem jade w trase ale on ma 650 i nie daje rady za nim. CO?Ja też niemam skim śmigać bo kumpel dopiero szuka jakiegoś sprzęta i mi się to wogule nie nudzi...A nawet czasami lepiej pośmigać samemu bo jedziesz jak chcesz:) Widać że enduro CIę '"niezajarało" bo to poprostu niemoze znudzić kogoś kogo to kręci. Ja mam dt80 nibyy nic ale daje mi dużo przyjemnosci z jazdy i oto wtym chodzi. A niebawi mnie tani szpan i jakis stunt bo po 1 niemam naczym po 2 szkoda sprzętu... A jeśli kupsiz nawet sobie to rg80 to nie jest sprzęt do stuntu szybko go skatujesz i tyle...ehh szkoda gadać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
levoir Opublikowano 20 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 Uwielbiam jeździć po lesie ale wiadomo w grupie sie lepiej jeździ.Mój kolega może w 2006 będzie coś miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 20 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2005 wiadomo w grupie sie lepiej jeździ. Zgadzam się. Mielismy z endurobojem 1 wypad CZ i RX i było naprawde bardzo spoko. Można się ścigać, bawić w berka itp. A co do RG80 to z tego co pamiętam jakiś koleś wygrał na nim street festival :) Tak więc jak ktoś umie, to i na RG pojedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi