Endurek Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 witamMa ktoś honde MTX 80/125/200 :?: :?: :?: :?: :?: Podzielcie się wrażeniami z jazdy i posiadania mtx-a. Ja mam Honde MTX80 HD08. Jestem bardzo zadowolony z MTX-a. 8) 8) ;) ;) :twisted: :) ;) :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 to nie czat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Ja miałem taką jak Ty, kumpel 125 ale 83 rok. Na początek może być ale szybko sie z niego "wyrasta" Dlatego w sowjej zminiłem gaźnik na 21mm, zrobiłem przelotową końcówke i znajomy skorygował mi kanałki w cylindrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 A co to ma wspólnego z czatem :-D :-D Wymiana poglądów wad itp. dla mnie to wazny temat tzn. mysle ze duzo moze pomóc urzytkownikom tych motorków Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endurek Opublikowano 18 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 A co to ma wspólnego z czatem :-D :-D Wymiana poglądów wad itp. dla mnie to wazny temat tzn. mysle ze duzo moze pomóc urzytkownikom tych motorków Dobrze mówisz to nie czat a ktoś kto będzie zainteresowany tymi motorkami zajrzy i przeczyta opinie użytkowników. :twisted: :) 8) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi