>DANIEL< Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Mam pytanko odnośnie terenów. Czy są jakieś tory motocrosowe w chrzanowie i okolicach(woj. małopolskie) i jakieś fajne miejsca do jazdy?Przygotowywuje się na wiosne i właśnie chciałnbym wiedzieć czy są jakieś ciekawe miejsca. Jeżeli zły dział to prosze o przeniesienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Bierzesz w weekend rower i robisz sobie duzeeee kolko i wiesz czy masz w okolicy fajne tereny czy nie :) Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 " :-D ... Moja babićka pohazi s Chrzanowa ..." ale toru tam nie widziała ... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 18 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Bierzesz w weekend rower i robisz sobie duzeeee kolko i wiesz czy masz w okolicy fajne tereny czy nie Niestety jestem chory i jest już zimno na dalsze wyjazdy, a pytam bo słyszałem że jest jakiś tor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek89 Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 hałdy,tor kolo starego szpitala,jak po lesie to nr tak jak nad tame sie jedzie kolo niepodległości..hm...jeszcze mozna po lasku za kościelcem....kolo borowca podobno tez jest gdzie posmigac...i inne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 18 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 hałdy,tor kolo starego szpitala,jak po lesie to nr tak jak nad tame sie jedzie kolo niepodległości..hm...jeszcze mozna po lasku za kościelcem....kolo borowca podobno tez jest gdzie posmigac...i inne....Słyszałem że za autostradą jest jakiś tor albo coś, koleś na quadzie tam jeździł.P.S a to miejsce na tych zdjęciach http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=72646787 co to jest i gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek89 Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 szczerza...nie wiem...zapytaj sie goscia od aukcji...za autostrada??nie słyszałem o czyś takim... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 19 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 za autostrada??nie słyszałem o czyś takim... Rolling Eyes Słyszałem że gdzieś tam jeżdżą, tylko nie wiem gdzie. Na wiosne sprawdze to ;) Ale dzięki za info.P.S A gdzieś w okolicy chrzanowa? trzebinia, libiąż, babice :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kxd_libiaz Opublikowano 22 Września 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2021 tak górki w libiążu ja tu jeżdże teren dosyć lekki policja nie kontroluje,nikt nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi