sobekkk Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 w rozruszniku wazniejsze sa tulejki niz szczotkina zjechanych szczotkach bedzie krecil albo nie ew. beda iskrzycna zjechanych tulejkach bedzie w ciagu 30 sec rozladowywal dopiero co naladowany aku wymien to i to... dane zaczerpniete z praktyki ale samochodowej :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidor Opublikowano 17 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 dobra juz wiem 8) thx bardzo. Wlasnie zaczyna sie zima to bede miec cos to roboty w grazu :) [ Dopisane: 17-11-2005, 17:52 ]heh ale bledy zrobilem :-) mialo byc tak : dobra juz wiem, thx bardzo. Wlasnie zaczyna sie zima to bede miec cos do roboty w garazu ;) :-) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niagara Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Ty w tej yamasze masz tylko kopke czy masz tez rozrusznik? PS: zrobiles tylko jeden blad :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidor Opublikowano 18 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 w tej Yamaszce :) mam kopa i rozrusznik :!: ale na zime wymienie tulejki i szczotki ( jak bedzie kasa) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gucio.motocyklista Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Ja bym przed wymiana czegokolwiek sprawdził pierw aku bo on niezle moze bigosu narobic :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Ja bym przed wymiana czegokolwiek sprawdził pierw aku bo on niezle moze bigosu narobic :-) jakiś ograniczony jesteś? nie akumulator jest wporzo bo nie dawno ładowałem go :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidor Opublikowano 23 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 nom moze sprawdze ten aku. Ale i tak chyba wymienie szczotki i tulejki bo cos jest nie tak 8) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialymaly99 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2005 tak samo jest jak postoi 1-2 dni w garazu ja tak mam jak postoi to tesh nie moge odpalic tylko na kopa:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olej_MPK Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 Przeczyść styki, napewno są zaśniedziałe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 1 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2006 powtorze kilku kolegow.to akumulator.Mialem skuter tez nie chcial rano zapalic z rozrusznika, z kopniaka od razu.Wysztarczylo ze pojezdze 20 minut i juz rozrusznik działał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi