gikser Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 POMOGĘ NAPRAWIĆ MOTOCYKL GŁÓWNIE SILNIKI W JAPOŃCZYKACH SŁUŻE TEŻ PORADAMI .JEŻELI MASZ ZATARTY LUB INNY DZWOŃ 608628712 LUB [email protected]. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Masz jakiś warsztat czy w garażu majstrujesz :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gikser Opublikowano 16 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Masz jakiś warsztat czy w garażu majstrujesz :?: OBECNIE DZIAŁAM NA WŁASNĄ RĘKE WCZEŚNIEJ PRACOWAŁEM W SERVISIE.OGÓLNIE MAM WSZYSTKO CO POTRZEBA WAKUOMETRY KLUCZE MIERNIKI I TEGO TYPU DUPERELE POZA TYM DO TEMATU PODCHODZĘ NA POWAŻNIE A NIE JAK NIEKTÓRZY ( nie obrarzając tych uczciwych ) PSEŁDO SERVISANCI.POZDRAWIAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi