b_rak Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Naprawde nie warto jest nic zmnienać. Najładniejszy jest oryginalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Najładniejszy jest oryginalnyz tym sie zgodze pod warunkiem ze nie ma wgniecen i wzerow :notworthy: najlepiej oryginalny przeczyscic i będzie leprzy niz te "tjuningowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 To ile km ma komarek Z tego co sie orientuje to ok 1,7kmNajczęsciej spotykane maja katalogowo 1,4hp / 4000 (?) rpm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Powiem tak:Ja mam w simsonie przerobiony wydech. TO jest przelot wygluszony wata szklana. dzwiek ma super, osiagi tez cos poprawil :notworthy: Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Barman Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 Ale ja mam pytanie co to tego ogara!!czy bedzie mi to pasowalo to tego ogara 205(tzn ta ura od simsona sporotwa??)bedzie pasowac?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 A jakie ma zakończonie kolanko w ogarze ? Jeśli jest zwykła rura i nic więcej to bedzie pasował. Jeśli jakieś gwinty i inne wynalazki to nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Barman Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Ogar 205 ma kolanko zakończone zwykła rurą!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 19 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Bo to jest zwykła wygięta rura, zaklepana od strony wydechu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi