Smoła Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 witam ;) a ja mam konkretne pytanie związane z WOŚPmoże ktoś mi przybliży najważniejsze sprawy związane z tą imprezą bo chętnie bym do bolca zjechał i rozruszał moto... ;) "Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek' date=' niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj piesek w nocy gada, niech choinka pachnie pięknie no i radość będzie wszędzie!"[/quote']yyy, niech tak będzie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zuza76 Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 hej! jezeli chodzi o logo , ja cały czas obstaje przy tym i proponuje zeby zmienic temu szalonemu motocykliście zeby i zrobic w ich miejsce crazy usmiech.Lysy co ty na to? rozmawiałam juz z Pawłem .Powiedzial ze popracuje nad tym. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdelo1 Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Cześć romek i i inni może ktoś mi przybliży najważniejsze sprawy związane z tą imprezą bo chętnie bym do bolca zjechał i rozruszał moto... Na WOŚP wyruszamy o godzinie 11.00 z placu Piłsu. w kierunku rynku pod główną scene a potem zabawa ( można lata po rynku , przejazdy itp )Wrazie problemu z dojazdę sprzętu do Placu jest załatwiony transport moto z Bolesławca i okolic - bezpłatnie _ .Droga od Placu do Rynku i sam rynek ma być bdb odśnieżony. Wrazie czego to zrobimy sami zajefajną impre Łącznie z ogniskiem w centrum Rynku.I to wiem na dzień terażniejszy ;) Będzie gitBolce jadąŁaziska jadąKraśnik też i O :lapagora: tok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WODZU Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 SZAKUNEC PORYPAŃCE!1)KAMIZELKI-jeżeli każdy będzie miał inną(we własnym zakresie) ale z takimi samymi barwami to będziemy wyglądać jak ciecie.- firma z Leszna nie jest jedyną która zrobi kamizelki, cena też nie jest tak atrakcyjna za samą kamizelkę.Pytanie-czy musi to być skórzana kamizelka???(nie jeansowa oczywiście)jest wiele możliwości na rozwiazanie takiego problemu.- Czy logo ma być wyszywane, naszywane, czy zrobione inną techniką?Jeżeli wyszywane to koszt przerasta oczekiwania(sam projekt to z 1000 zł +5gr za uderzenie igły, a takich uderzeń może być nawet 10 000!( chyba że znajdziemy sponsora na to w zamian za jego logo w jakieś części "narzuty"), a w skórze raczej tego nie wyszyje z kilku technicznych powodów.Naszywka tej wielkości(samo logo bez napisów) to koszt ok 20-30 zł za sztuke przy minimum 100 sztukach + napisy.Sitodruk odpada,flok ?zależy od materiału?, gumowanie ?jak flok?Lekko nie jest!!!Trzeba jeszcze dodać Free Group nie MC, no chyba że chcemy się troche poruszać jak Gołota z Louisem, nie wiem czy FG nie powinno też ustalać barw?2 FLAGA - flage a nawet proporczyki i obraz olejną zrobi OZYR -Osip z Bolców Południe, koleś ma talent plastyczny i narysuje nawet na ścianie u was w pokoju waszą maszynę, zlecę mu tą robotę! Jakie tło- kolor? i jakie inne wstawki ma być gościu Smile czy Furry? Jaki wymiar ?3 CZESC ZUZA ;) 4 Czym zabić Człowieka Pająka???? Wodzu widzę że omijasz pewne rzeczy i posty które powinny być poruszone a także że coś zawaliłeś czekam na wiadomość.Co zawaliłem to wiem' date=' ale że omijam posty i pewne rzeczy które powinny być poruszone- to tego nie wiem, dałem konkretne pytanie i takiej sie spodziewałem odpowiedzi. I to wiem na dzień terażniejszy Będzie git Bolce jadą Łaziska jadą Kraśnik też i O tokTo już jest jakiś podział??? Czy Łaziska i Kraśnik to nie BolceNie wspomne o południowcach??? ;) :twisted: ;) Odpowiedz na Pkt 4y. - CZŁOWIEKIEM KAPCIEM :lol: żródło Szymon MajewskiPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdelo1 Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 Siema Wodzu - rozbroiłeś mnie swoim postem ;) ;) ale to nic postaram ci się odpowiedzieć na zadane pytana :idea: :?: firma z Leszna nie jest jedyną która zrobi kamizelki' date=' cena też nie jest tak atrakcyjna za samą kamizelkę.Pytanie-czy musi to być skórzana kamizelka???(nie jeansowa oczywiście)jest wiele możliwości na rozwiazanie takiego problemu. [/quote']Więc - rozgłądałem się dość długo i naprawde to są ceny do przyjęciaNajlepiej gdyby była to skóra bo w czym innym będziemy wyglądać jak ci***y Czy logo ma być wyszywane' date=' naszywane, czy zrobione inną techniką? [/quote']Najlepiej gdyby było to wyszywane Można zrobić naklejane ale se niewyobraamJeżeli wyszywane to koszt przerasta oczekiwania(sam projekt to z 1000 zł +5gr za uderzenie igły' date=' a takich uderzeń może być nawet 10 000!( chyba że znajdziemy sponsora na to w zamian za jego logo w jakieś części "narzuty"), a w skórze raczej tego nie wyszyje z kilku technicznych powodów. [/quote']Rozmawiałem z kobietą z Cobry i niejest to tak jak piszesz a także z faciem z Lubinia który szyje mi do zakładu ciuchy ( może nam naklejić Logo ) Mam też adres do legnicy gdzie robią sitodruk ceny nie są takie Chyba że wiesz lepiej Trzeba jeszcze dodać Free Group nie MC' date=' no chyba że chcemy się troche poruszać jak Gołota z Louisem, nie wiem czy FG nie powinno też ustalać barw? [/quote']wydaje mi się żeby było tylko same logo i napis grupa Bolce. Flaga czarna i białe logo i takie same barwyCo zawaliłem to wiem' date=' ale że omijam posty i pewne rzeczy które powinny być poruszone- to tego nie wiem, dałem konkretne pytanie i takiej sie spodziewałem odpowiedzi. [/quote']Właśnie się zrehabilitowałeś,prócz WOŚP i dzieci masz jeszcze 2 dniTo już jest jakiś podział??? Czy Łaziska i Kraśnik to nie BolceNie wspomne o południowcach??? Po pierwsze jesteśmy wszyscy Bolcami , a napisałem Bolce jadą w skrócie B*****e :lol: chodziło mi o BOLESŁAWIEC Mam nadzieje że cię zadowoliłem w ten sposób , bo na nic innego nie licz ( nie schyle się po mydło HA HA ) a pająków się boje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoła Opublikowano 21 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2005 WOŚPno to już wszystko wiem.Bardzo postaram sie przybyć (czyt: BĘDĘ!!!)Miło będzie sobie w zimie pomanewrowac po rynku ;) Jeżeli chodzi o kamizelki jestem w trakcie szukania...raporty będą 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdelo1 Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Siema Młody :) Bolce pozdrawiają MazuryŁysy wiesz dlaczego mam taką minę Nic się niemartw jak nie odpalisz to wyśle ci pod choinke zapałki albo zapalniczke i wtedy napewno odpali może jeszcze 1 litr wysoko oktanowej ;) ;) Jak masz pytania to dawaj na forum lub GG ' date=' PW ja lub chłopaki odpowiedzą [ [i']Dopisane: 22-12-2005, 08:36[/i] ]Acha wyśli swoją fote na adres Sempa i Ajka ( to znaczy nie swoją tyko swojej maszyny )do galeri przeca ty toże Bolec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajek_adi Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Siema Młody :) Bolce pozdrawiają MazuryŁysy wiesz dlaczego mam taką minę Nic się niemartw jak nie odpalisz to wyśle ci pod choinke zapałki albo zapalniczke i wtedy napewno odpali może jeszcze 1 litr wysoko oktanowej ;) ;) Jak masz pytania to dawaj na forum lub GG ' date=' PW ja lub chłopaki odpowiedzą [ [i']Dopisane: 22-12-2005, 08:36[/i] ]Acha wyśli swoją fote na adres Sempa i Ajka ( to znaczy nie swoją tyko swojej maszyny )do galeri przeca ty toże Bolec Siema Łysy ;) Dzięki za przypomnienie, zeby ludziska wysylali fotki do galerii, bo narazie z tym kiepsko.Napisz mi na forum lub @ lub gg, jaka moge umiescic informacje na temat WOŚP (ustalenia).Pozdrawiam serdeczenie wszystkich !! :roll: ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA http://www.motocykle.b-c.pl - ZROBILEM DZISIAJ AKTUALIZACJĘ GALERII !! ZAPRASZAM DO WYSYŁANIA OGŁOSZEŃ (DOTYCZY BOLCÓW) NA TEMAT SPRZEDAŻY CZĘŚCI DO MOTOCYKLI (TO TAK DLA PRZYPOMNIENIA) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdelo1 Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Siema Ajek :) Na temat WOŚP już pisałem Romkowi kilka postów wstecz ( przeczytaj i możesz umieścic na www. ) Ale mam jeszcze jeden pomysł przeca w Bolcu nawet lata kilka fajnych stuningowanych konserw rybnych na czterech kołach. I jakby to coś połączyć z nami bolcami ale tylko kilka. Może by było fajno. Znacie kogoś od konserw. Pogadajciei piszta o t ym pomyśle ja jestem za ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajek_adi Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Siema Ajek :) Na temat WOŚP już pisałem Romkowi kilka postów wstecz ( przeczytaj i możesz umieścic na www. ) Ale mam jeszcze jeden pomysł przeca w Bolcu nawet lata kilka fajnych stuningowanych konserw rybnych na czterech kołach. I jakby to coś połączyć z nami bolcami ale tylko kilka. Może by było fajno. Znacie kogoś od konserw. Pogadajciei piszta o t ym pomyśle ja jestem za ;) HejRozmawialem ze swoim kolega, cytuje "boje sie przyjechac bo duzo złodziej w bolcu", nie wiem co o tym myslec. Ale z drugiej strony mu sie nie dziwie, chłop włożył w auto pełno kasy.Ale jak spotkam kogos to napewno podpytam. ajek :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smoła Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 witam wszystkich.szukanie firm przebiega niestety słabo ;) strasznie tych firm mało a ceny są naprawdę wysokie (koło 200zł bez loga)...... ;) znalazłem przypadkowo jeszcze 2 firmy w legnicy do jakbys chciał mozesz zadzwonic: "Bomax" S.C. Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Handlowe i UsługoweLegnica, ul. Wrocławska 5, tel. 076 862 62 94 "Style" Sp. z o.o. Przedsiębiorstwo ProdukcyjneLegnica, ul. Struga 1 a, tel. 076 721 30 03 Ale mam jeszcze jeden pomysł przeca w Bolcu nawet lata kilka fajnych stuningowanych konserw rybnych na czterech kołach. I jakby to coś połączyć z nami bolcami ale tylko kilka. Może by było fajno. Znacie kogoś od konserw. Pogadajcie :) nie ma to jak eskord mojego brata stuningowany RADIEM.... :mrgreen: z przebiegiem 380tys km i piękną rdzą na drzwiachto jest to 8) hehe niestety oprócz niego nie znam juz żadnego innego poważnego konserwatora...Pozdro BOLCE [ Dopisane: 22-12-2005' date=' 11:04[/i'] ]hehe. przypomniałem sobie jak kiedys w rynku drzwi nie moglismy otworzyc i sie do nas gliny podpiepszyły że niby kradniemy :laughing: była jazda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdelo1 Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 A może się jeszcze przed świętami spotkamy :?: Proponuje czwartek lub piątek godz 20.00 omówimy jeszcze WOŚP bo po świętach nie będzie czasu . a po nowym mało :) ( kilka piwek chlupniemy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajek_adi Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 A może się jeszcze przed świętami spotkamy :?: Proponuje czwartek lub piątek godz 20.00 omówimy jeszcze WOŚP bo po świętach nie będzie czasu . a po nowym mało :) ( kilka piwek chlupniemy )Heja(h)wolałbym w piatek o 20, dzis mi nie pasuje ;)jesli i tak zrobicie dzis spotkanie dajcie cynk co bylo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WODZU Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Cze!Łysy - na co mam 2 dni?Szyfr jakiś? napisz mi na e-mailKamizelki proponuje tak - Zakupić materiał , podszewke - zanieść do Badera lub do innego zakładu gdzie szyją skóre i zrobić pod wymiar.Logo i Napisy zrobić osobno - dlatego że wyszycie na skórze zniszczy materiał bedzie w h... dziurek, napisy i logo zrobic na takim materiale jak sie robi naszywki , następniew tym samym zakładzie to naszyć lub nakleić, tył jak jest a z przodu Herb miasta w zamian za kase na to wszystko ( wydział promocji i rozwoju UM B-c), oraz ksywka każdego z Bolców.Nakleić można - jest specjalna technologia to tego typu rzeczy.Przy rozliczeniu z UM musimy być już zarejestr, faktury itp no i sam wniosek z merytorycznym opisem zakładanego rezultatu promocji miasta ( wyajzdy, przyjazdy imprezy bla bla bla itp) toczka Na WOŚP proponuje dać też coś do licytacji od nas np Kask MO, Koszulke z logo Bolców i z podpisami wszystkich lub inne pomysły, mam felge od ZX9R pogiętą z której można zrobić zegar ścienny tylko trzeba zegar zmontować w tło felge , czajicie?taki bajer kurna, czy tam może mamy inne pomysły ? Mozna tego zmontować więcej toczka Łysy wytłumaczyłeś mi , teraz mogę Cie zrobić - Stary Bez Mydła :) Jak Elton John ;) He he Spotkanie może jutro? tzn w piątek , w naszej melinie? tzn u Bolenia , opłatek czy chlebek? tzn czym sie łamiemy - trza sie bawić . :?: Jaki będzie Hymn Bolców :?: logo jest, nazwa jest ale pieśni nie ma. Pozdro Wariaty i WariatkiNiech Moc Będzie z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sempo Opublikowano 22 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2005 Siemano dryblasy :) widze dzisiaj nie marnowaliście czasu bo postów na prokukowaliście ;) no to mianowicie: po 1 primo, możnaby zrobić ostateczne spotkanie przed WOŚP tak jak proponujesz w piatek (tylko trzeba wiedzieć czy robimy na pewno to spotkanie, trzeba poinformowac wszystkich) , no wiec jak bedzie, ta decyzje trzeba dzisiaj podjac ? po 2 primo, widze Ajek rozszerzyl galerie, spox po 3 primo, temat kamizelek, dzisiaj gadałem z Waldim na ten temat, i to są nasze wspólne sugestie: żeby logo i ewentualne napisy były w formie naszywek (a nie bezposrednio wyszywane) (jest to tańsze rozwiazanie), naszywki miałby być naszyte na czarne skórzane kamizelki (kazdy musi sie w taka zaopatrzyć), no to na ten temat byłoby na tyle po 4 primo, ja niebawiłbym sie w łączenie naszych zlotów spraw, imprez z autami, przeciwko nim nic nie mam ;) ale zostańmmy przy 2 kółkach, moze kiedyś pomyślimy o tym, na poczatek szkoda czasu na to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi