Gość Blondas369 Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Witam możecie mi pomóc niedawno kupiłem cbr 900 z 98r, sprowadzony z francji, wydaje mi się ze jest zdłąwiony. Ma naklejke na remie hm78kw ze schematem motocykla. Jedna ze strzałek pokazuje na rurke łączącą gaźniki z silnikiem. Czy ktoś może udzielić mi jakiś porad??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 A możesz zrobić fotkę tej naklejki? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blondas369 Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 postaram się zrobić tą fotkejak na moje oko chodzi o kruciec ssący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Nie musisz tam wkładać oka bo szkoda, wystarczy wymienić króćce ale to kosztuje. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi