Gość Szybowiec Opublikowano 28 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2003 Ahoj! Szukam kompanów do spokojnej turystyki w okolicach Wrocławia. Są jacyś chętni :?: Jeżdżę z plecaczkiem, lubię zwiedzać ciekawe miejsca, podziwiać widoczki, pstrykać zdjęcia i poznawać ciekawych ludzi (piwo też lubię :twisted: ). Nie interesują mnie szybkie przeloty, walenie do przodu na łeb na szyję, 900km/dzień. Natomiast interesuje mnie turystyka w dobrym towarzystwie ;) Jak ktoś myśli podobne to czekam na kontakt! Kontakt:email lubGG 1554477,tel.kom. 609 54 01 94tel. praca 320 29 88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atut Opublikowano 28 Marca 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2003 JESTEM ZAINTERESOWANY TWOJA PROPOZYCJA. ROWNIEZ LUBIE TURYSTYKE , ZWIEDZANIE FAJNYCH MIEJSC. MUSIMY SIE ZGADAC 8) 8) 8) JA JESTEM Z MIEJSCOWOSCI LEZACEJ OKOLO 30 KM OD WROCLAWIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2003 ja lubię popodróżować. pojeździć po bliższej lub dalszej okolicy. nie zawsze bardzo szybko. w sezonie popołudnaimi często jeżdzę sam, po okolicach wrocławia, więc zadzwonię.pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba6 Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2003 Cześć szybowiec!!! Niewiedziałem że gościsz na forum!!! widzieliśmy się ostatnio :wink: seweryn z tej strony Cytuj Nowoczesne telewizory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi