fryzomaniak Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 czy ktoś ma na sprzedasz instrukcja obsługi rometa kadeta m-780.Jeśli tak to jestem zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gucio.motocyklista Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Cięko będziesz miał znalezc taką instrukcję,wiem bo sam bym chetnie kupił,proponuję poszukac na allegro lub innych serwisach ogloszeniowych.Rzycze powodzenia w poszukiwaniach.A moze powiedz co potrzebujesz z w/w instrukcji? Moze zdołam Ci pomóc? Jak cos to masz tu kilka wiadomosci,moze jnest tam to czego potrzebujesz? http://www.brzozuch.internetdsl.pl/jacomoto/ Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meydey Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 A ja ci powiem, ze u mnie jeszcze sie takowa ksiązeczka zachowała ;) . "MOTOROWER KADET Typ M-780, M-781", widze, że zapotrzebowanie duze to moze zaczne do księgarni ja sprzedawać :P . Prawde mówiąc nie ma nic ciekawego w tej książeczce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryzomaniak Opublikowano 14 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 cz cross a za ile chcesz ją sprzedać.chce ją kupić poniewarz jestem wielkim miłośnikiem kadetów M-780 i swego chce doprowadzić do 100% stanu orginalnego,razem z papierami. :?: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meydey Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Prawde mówiąc to ta książeczka przydałaby ci się dopiero po jego remoncie, ponieważ są tam bardziej informacjie dotyczące eksploatacji, a nie remontu. Ale jak jestes zainteresowany to 15zł+koszt przesyłki (KSERO). Może myślałeś, że to jest obszerna ksiązka, podobna do ksiązki o WSK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gucio.motocyklista Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Szkoda ze ksero...bym kupil tyle ze oryginal...jest to mala ksiazeczka ma mniej niz 50 str. i w miekkiej okladce(taka widzialem,tyle ze gosciu nie chce sprzedac) Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fryzomaniak Opublikowano 15 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Prawde mówiąc to ta książeczka przydałaby ci się dopiero po jego remoncie,muj kadet jet orginalny,na chodzie,tylko musze gdzieniegdzie poprawić lakier. Ale jak jestes zainteresowany to 15zł+koszt przesyłki (KSERO).ksero mnie nie interesuje zastanów się za ile chcesz ją sprzedać.czeka na odpowiedź,dobrze gdybyś mugł ją wysłać na mego mejla. ;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi