Vegathedog Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Witam wszystkich.:P Czy ktoś z was miał może styczność lub wie coś (najlepiej pozytywnego)na temat tego sprzedawcy z Radomia. http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M118118http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M118125 Proszę o wszelkie informacje na jego temat. Czy warto zainwestować w ten sprzęt.Bardziej mnie interesuje vt 500.Wiem że taką Hondę też miał. Pozdrawiam i czekam na info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Chyba kojaze kolesia, ale nie jestem pewny. Gdybys mial konkretne namiary na niego, to bym sie upewnil i moglbym cos o nim napisac. Jesli to ten o ktorym mysle, to mialem z nim stycznosc ale w zupelnie nie motocykloowych okolicznosciach i koles nie wywiazal sie ze zobowiazan w stosunku do naszej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegathedog Opublikowano 14 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Dzięki za info. Nie wiem co to za koleś, ale Radom w ogóle nie kojarzy mi się z uczciwym miastem nie urażając ani ciebie ani innych uczciwych obywateli tego miasta, gdyż na pewno wielu takich tam mieszka.Jednak jeżeli miałbym kupić moto to byłoby to jedno z ostatnich miast na mojej liście. Traf jednak chciał, że akurat gość ma w ofercie motocykle na które mam ochotę. Może jednak ktoś ma pozytywne odczucia co do niego i jego ofert albo oglądał te sprzęty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Nie wiem czemu masz takie odczucia ale to Twoja sprawa. Ja generalnie ma zle odczucia jak mam kupowac sprzet od handlaza, czy bedzie z R-mia, W-wy, Krakowa czy Gdanska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegathedog Opublikowano 14 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Mam złe odczucia dotyczące Radomia z kilku powodów: 1.Na dworcu głównym jedyne co cie czeka to to, że ktoś jadący rowerem (dresik) może cię opluć albo będzie wyłudzał fajki 2.Wieczorem o wyjściu na miasto można tylko pomarzyć (mam koleżankę, która studiowała w Radomiu i mieszkała w akademiku czytaj bursie i po 22 nikt już stamtąd nie wychodził, bo się bał że nie wróci bez lima pod okiem) 3.Kumpel z którym studiowałem uczył się w technikum w Radomiu i regularnie dostawał cięgi na mieście od różnych dresików. 4. W biały dzień kulturalne dresy nawet na Żeromskiego zap...dolą ci walkmana ale zostawią kasę na bilet i powiedzą żebyś więcej nie przyjeżdżał. Może chociaż handlarze są w porządku. Mój ojciec kupował samochód w Radomiu i to był całkiem dobry zakup, więc jest jakaś nadzieja. A ludzi z Radomia paru znam i są w porządku, ale to co w tym mieście się dzieje nie daje mu dobrej reklamy w Polsce. Niejeden to potwierdzi.Byłem w Radomiu nie raz nawet miesięczną praktykę tam odbywałem i nic mi się nie stało, ale urazę lekką mam do tego miasta ze względu na różne historie jakie o nim słyszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Heh, to jest wlasnie najfajniejsze - bylem i nic mi sie nie stalo, ale te historie. Posluchaj sam siebie. ja zyje tu 25 lat, a jakie historie o W-wie slyszalem :-D Nie chce mi sie tego pisac, bo pewnie 4 punktow by zabraklo, a i tak wiem, ze 90% tego co w tych historiach to bujdy. Poza tym co maja wspolnego historie o dresach z handlarzami to nie wiem :?: Skoro masz takie zle skojazenia to po co zastanawiasz sie nad tymi sprzetami z R-mia?? Lepiej nie kupuj, bo zapsuje Ci sie moto i bedziesz opowiadal jacy to oszusci i zlodzieje w R-miu mieszkaja :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegathedog Opublikowano 15 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Los chciał, że akurat model Hondy vt700 czy vt500 znajduje się w Radomiu, a nawet trzy.A mój temat świadczy o tym, że mimo moich uprzedzeń do tego miasta miałem nadzieję, że handlarz z Radomia może być uczciwy i sprzedawać porządny towar.Jeżeli jednak twoja pierwsza odpowiedź na pytanie jest prawdą, to okazuje się, że mimo mojej nadziei sprzedawca może się okazać jakimś oszustem.Rozumiem jednak, że bronisz swojego rodzinnego miasta. Nie chciałem urazić ani ciebie ani innych porządnych ludzi z Radomia. Wciąż jednak mam nadzieję, że się mylisz co do tego sprzedawcy, i że okaże się on uczciwym obywatelem Radomia. A te historie są prawdziwe na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Nie wazne, trzeba rozgraniczyc dwie sprawy, jakies chamskie zachowanie gowniazerii i prace uczciwie zarabiajacych na zycie ludzi. Co do sprzedawcy, to nie bierz moich opinii za pewnik. Mialem do czynienia z pewnym czlowiekiem, o ktorym wiem, ze sprowadza sprzety (badz ma komis z uzywkami z Polski - nie wiem dokladnie) i wiem, ze staly u niego jakies chopperki. Jednak zobowiazania wobec mojej firmy zupelnie nie dotyczyly motocykli wiec nawet jesli by sie okazalo ze to ten sam to nie jest powiedziane, ze sprzety nie sa w porzadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegathedog Opublikowano 15 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Dzięki za informacje. Może ktoś jeszcze będzie mógł coś napisać o tym gościu i ewentualnie potwierdzić twoje przypuszczenia lub napisać coś pozytywnego. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi