Koza Opublikowano 9 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2003 Chyba najprędzej go znajdziesz właśnie w sklepach elektronicznych, w Poznaniu napewno jest ich sporo, skoro w Łodzi jest kilka. Pytaj o silikon do kieszeni magnetofonowych, bo mówię, że nie jestem pewien oznaczenia. Napewno nie jest to silikon N, bo to jest pasta przewodząca ciepło stosowana do smarowania łączeń tranzystorów z radiatorami, i nie jest to silikon F, bo ten jest stosowany w łazienkach. A jak nie znajdziesz u siebie, to ja poszukam w Łodzi, bo mam podejrzenia, gdzie mogę dostać. Mam taki sklep z chemią do elektroniki (różne kontakt-spraye, silikony, pasty lutownicze, itp.). Pozdrawiam! Koza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 10 Października 2003 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Października 2003 Dobra, więc teraz biorę na celownik pastę silikonową H. Zobaczymy co się będzie działo. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 10 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2003 No Dominik,to ja nareszcie rozumiem ,po tej fascynującej lekturze ,skąd u Ciebie te kompleksy i podteksty w temacie dziur... :D pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi