enduroguy Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 RX lata swietnie ale np moduly i cewki to sie sypia dosc czesto (nie jest to wyssane z palca- tak twierdza w motoromie pozatym widac ile tych motocykli traci iskre)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 RX lata swietnie ale np moduly i cewki to sie sypia dosc czesto (nie jest to wyssane z palca- tak twierdza w motoromie pozatym widac ile tych motocykli traci iskre)... A ja sie z tym jeszcze nie spotkałem :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 No nie wiem Strzalek_tJak chcialem kupic tuarega- modolrx w super cenie- modolMoze tylko ja tak trafialem ale mysle ze enduroguy ma racje Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 17 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 No nie wiem Strzalek_tJak chcialem kupic tuarega- modolrx w super cenie- modolMoze tylko ja tak trafialem ale mysle ze enduroguy ma racje Ja spotkałem na warsztacie i w czasie jazdy wiele aprilii od skuterów poprzez Rxy aż po pegaso 650 i we wszytkich akurat elektryka była dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Skorzystam z tematu :) http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=71798816 co o nim sądzicie, czy ktoś miał z nim styczność :?: Dodam że pytanie z ciekawości a nie z zamiarem kupna :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 No nie wiem Strzalek_tJak chcialem kupic tuarega- modolrx w super cenie- modolMoze tylko ja tak trafialem ale mysle ze enduroguy ma racje No jak coś jest w super cenie to zazwyczaj nie wszystko jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Skorzystam z tematu Very Happyhttp://moto.allegro.pl/show_item.php?item=71798816 co o nim sądzicie, czy ktoś miał z nim styczność Question Dodam że pytanie z ciekawości a nie z zamiarem kupna Twisted Evil Silnik minarelli am6 czyliu z czesciami problemu nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 RX lata swietnie ale np moduly i cewki to sie sypia dosc czesto Zgadzam się, że lata świetnie, nie wiem jak z iskrą(u mnie jest w porządeczku wszystko) jedynie co to ten zawor ktory podobno sie sypie czesto :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBA Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 a co do tych modułów... to jakie są objawy?? od razu traci iskrę? sorry za takie pytanie, ale mało sie znam:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Silnik minarelli am6 czyliu z czesciami problemu nie bedzieA tuning na 80 możliwy :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Strzalek_t napisał: Silnik minarelli am6 czyliu z czesciami problemu nie bedzie A tuning na 80 możliwy Question 3 miesiące na 4um i takie pytania zadajesz :) jasne ze jest możliwy.Minarelli am6 to najlepsze silniczki 50ccm i najbardziej podatne na tuning. Dostaniesz do tego mnustwo częsci zarózno orginalnych jak i tuningowych. co do tych modułów... to jakie są objawy?? od razu traci iskrę? sorry za takie pytanie, ale mało sie znam:PRóznie. czasem jest tak, że nie chce zapalić z kopa tylko wytarczy lekko pchnąć i zapala i wtedy pada lub pada bez ostrzezenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 3 miesiące na 4um i takie pytania zadajesz Razz jasne ze jest możliwy.Minarelli am6 to najlepsze silniczki 50ccm i najbardziej podatne na tuning. Dostaniesz do tego mnustwo częsci zarózno orginalnych jak i tuningowych. Tak wiem tylko chciałem być pewny :twisted: A co do tej Husqvarny to chyba żadko spotykana :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 A co do tej Husqvarny to chyba żadko spotykana QuestionBo to nowy model i dlatego. DT juz produkują 25 lat dlatego je tak często widzisz.W rajdach kilka takich sztuk ale na normalnych kołach jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 DT juz produkują 25 lat dlatego je tak często widzisz. w 62 roku została wypuszczona pierwsza dt.Ta Huska bardzo fajna.Moze po stuningowaniu dobrze latac.Tylko cena nie bedzie mniejsza niz 9000zł. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 18 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Ale nie 80lc2 :) Pierwsza dt 80lc2 zostala wypuszczona dokladnie 20lat temu i do 1996r nic sie w niej nie zmienilo poza malowaniem ;) Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi