marco Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 jak będziesz potrzebował towarzysza na wyjazdy to daj cynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 jak będziesz potrzebował towarzysza na wyjazdy to daj cynka no ładnie - żona w domu to już kazdy pretekst do wyjscia dobry :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 no ładnie - żona w domu to już kazdy pretekst do wyjscia dobryno wiadomo 8) ja to chociaż inetersuje się problemem kolegi a nie zastanawiam czy niebieski kolor daje 3KM :idea: :buttrock: :( :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 ja to chociaż inetersuje się problemem kolegi a nie zastanawiam czy niebieski kolor daje 3KM :idea: :( :P ;) ja sie nie zastanawiam - ja to wiem :mrgreen: a koledze to juz doradzilem :P tylko cos mnie nie chce sluchac :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 10 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2006 witam ponownie :evil: dzis gadalem z kolesiem co ciagnie sprzety ze stanow i jutro tzn w sobote jade sie dogadac z nim co i jak bo ma mi sciagnac R1 2005 niebita tylko po kradziezy ( do wymiany stacyjka i zamek pod siedzeniem) za 29 tys. zobaczymy co z tego bedzie?? A w niedziele jade zobaczyc ta R1 z Francji. Marco jakbys chcial sie wybrac to napisz na gg. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 jeszcze nie oficjalnie załatwione ale ...GRATULACJEchłopak jednak wie co dobre :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 chlopak chcial wszystkim zrobic niespodzianke na otwarciu sezonu a ty wszystko popsules :D :D :D ;) ;) ;) GRATULACJE :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 a nie wiesz czasem jak tam kolor wiśnia się ma co do mocy bo mi się wydaje że standard a nie taki tuning jak niebieski :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Wiśniowe i czerwone mają lepszy moment obr. aha i nie wyciąga sie tak łańcuch :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Encik Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Bierz lepiej 1000 K3 a nie jakies wynalazki na ktorych sie nie da jezdzic.. SUzuki jest porpostu najlepsz.. Moment obrotowy, moc dostepne od zaraz bez roznicy jaka jedziesz predkoscia.. Kawa i Yamaha dobra do lansu po miescie jest.. K3 rulezz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziuT Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Bierz lepiej 1000 K3 ... chyba sie troche spóźniłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Bierz lepiej 1000 K3 ... chyba sie troche spóźniłeśwedług najświeższych wiadomości poszukiwania rozpoczynaja się od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Uuu no to nie dobrze! Chyba nie ma nic gorszego jak nagla zmiania planow w takiej sprawie... Czekamy na dalsze informacje :-) Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 13 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Czekamy na dalsze informacje chętnie pozostawił bym sprawę bez komentarza ale trudo w tej sytuacji nic nie powiedzieć w skrócie:kolo co miał sprzedać udał się do pewnego komisu w którym powiedzieli mu że ma nie sprzedawać :D zastanawiam się czy podac nazwę tego komisu :D w sumie nigdy jakoś specjalnie ich nie kochałem ale teraz :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IBIZA Opublikowano 13 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Wiec powiem tak ...........#$%#$%@#%@#$% o tym gosciu. Nie wiem czy mozna tu podac jego namiary by nikt inny sie na tego barana nie nacial?? Dajcie znac czy mozna. Ale jestem @#$%#@$%#$% !!!!!!!!!!!!!!!Juz kase wymienilem bo mialem w Euro no i oczywiscie stracilem troche zl bo chodzilo mi by jak najszybciej to zalatwic. Pozyczylem przyczepke by przewiezc moto a on na 1 godz przed transakcja mi dzwoni ze sie odmysli !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo mu w komisie na Polnej powiedzieli ze jest po**bany bo za tanio sprzedaje . Wcale sie nie zdziwie jak ona tam sie znajdzie za jakis czas. A ja jak spotkam tego kolo w sezonie na drodze to chyba go pogryze :twisted: :D no i szukam dalej moto. Ta wiara jest @#@# zreszta sami wiecie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi