jarodawca Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 ja mialem pomalowana aerografem i wygladala o wiele lepiej niz oryginalna. Zapłaciłem za malowanie 500zł. ( po znajomosci ) ale w 1000 powinienes sie zmiescic. Ja miałem namalowane słonca valentina rossi i spoko wygladla mam zdjecia na kompie potem dolacze bo teraz jestem w budzie pozdr Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Empire Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 http://bikepics.com/pictures/409779/ tu jest moja aprilia z 97r. w oryginalnym malowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodawca Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 http://www.bikepics.com/members/jarodawca/ moja aprilka pzdr Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 14 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2005 Jak dla mniecala czarna+jakies fajne naklejki+polerka ramy, kol, wachacza i bedzie piekna rs-ka :P Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yohnson Opublikowano 15 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 jarodawca jak to jest model 97r to ja jestem Św Francieszek. te ramy były od 99r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodawca Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 jarodawca jak to jest model 97r to ja jestem Św Francieszek. te ramy były od 99r to jest aprilka z 95 kretynie, pokazałem moje malowanie ;):p:p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yohnson Opublikowano 16 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Nie mozliwe to jest ze to jest 95 rok. Gdzie i za ile ją kupiłeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 jarodawca jak to jest model 97r to ja jestem Św Francieszek. te ramy były od 99r nieod 99 byl juz nastepny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yohnson Opublikowano 16 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Taki model jak maEmpire był produkowany od 1999r a taki model jaki ja mam był rodukowany do 1998 wiec nie mozliwe ze model 99 był wyprodukowany w 97r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodawca Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Nie mozliwe to jest ze to jest 95 rok. Gdzie i za ile ją kupiłeś?? kupiłem ją niedaleko poznania, model 1999 to jest jkuz o wiele inny ta aprilka wyglada tak samo jak rok 97 ale juz jej nie mam teraz ujezdzam gs 500f. Sprzedałem ja za 4200zł. była warta z 6000:] pzdr Jaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 16 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2005 Taki model jak maEmpire był produkowany od 1999r a taki model jaki ja mam był rodukowany do 1998 wiec nie mozliwe ze model 99 był wyprodukowany w 97r. tak, ale zobacz swoj tamten post, napisalem o jarodawcy a nie o empire Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yohnson Opublikowano 18 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 upsss... :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodawca Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 yohnson czytaj uwaznie!!!!!!!!!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Jaskul pomaluj sobie coś jak to http://www.bikepics.com/images/picofday/pi...f-day-11-24.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi