enduromaster Opublikowano 13 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2005 lidwik z ciepłą wodą spokojnie daje rade trzeba tylko zmienić wode z 3 razy, a co do nasączania filtra olejem przekładniowym to nie polecam tego bo po kilku godzinach ścieknie na sam dół i gów**o to daje, lepiej kupić normalny olej do filtrów, puszka 1 litr starczy bez problemu na 1 rok Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek77 Opublikowano 28 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2006 jaki filtr olejowy :?: :roll: a jak powietrza to jaki gabkowy czy papierowy :?: piszesz "gąbkowy" - czy to znaczy że wygląda jak tradycyjna gabka czy futerko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Mam jedno pytanko, sorry za odświeżanie :icon_mrgreen: Rozumiem, że filtr gąbkowy w NSR mogę wymyc w wodzie i ludwiku, potem poczekac aż wyschnie i ... ?Mogę nasączyc go zwykłym olejem przekładniowym do ZXR 400 :clap: ? :bigrazz: W tej chwili cienko stoję z kasą a moto mi muli na niższych obrotach i muszę coś z tym zrobic :)Chcę wyczyścic ten filtr i wymienic świecę, myślicie, że pomoże ;) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 a po nocce taki olej ścieknie z filtra i filtracji niet.na puche oleju możesz z kumplami się złożyć, mi literek starczył na rok (3 motocykle) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 Okej to chyba kupię :)A co może powodowac to mulenie ?Stawiasz bardziej na tą świecę (tak jak mój qmpel-mechanik) czy raczej na ten filtr :crossy: ? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi