mz_1987 Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 witam zakupilem wlasnie mz i jak sobie pojechalem na dluzsza trase okolo 100 km, sprzeglo zaczelo sie slizgac, tzw jak mialem pierwszy bieg wlaczony to mz mi jechala musialem czymac na hamulcu no ale znowu gasla. Jak jest zimna sprzeglo chodzi jak powinno, co moze byc przyczyna tego defektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ober Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Cze. Jak już to to szprzęgło nie ślizga tylko ciągnie. Albo olej do pupy albo kijowe tarcze, które łatwo puchną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 U mnie kiedys w 150tce pomógl olej, kup HIPOL GL-4 i zobacz ak bedzie :D Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobczok Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Taa, albo nakretka trzymajaca kosz sie odkrecila (no chyba ze dzieje sie tak tylko po dluzszej jezdzie) Temat walkowany wiele razy, mozesz poszukac w arhiwum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miaziu Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 a próbowałeś regulować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mz_1987 Opublikowano 12 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 tak nic to nie dało, musze chyba rozabrać dekiel i zobaczyć jak wygląda to sprzęgło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Jak nic nie dala regulacja to dobczok dobrze gada, śruba skręcająca kosz sie odkręcila.....wiecie ja ialem takie zjawisko ze np. po zlozeniu silnika wszystko idealnie poskrecalem i pozabespieczalem to kosz i tak po jakis 250km. sie odkrecal. dopiero po tym jak dokrecilem drugi raz to sie trzymało :D zawsze do czasy gdy nie scinały się frezy na tym takim Zabieraku czy jak to sie nazywa(to co jest w koszu i to na co sie nasówa BLACHY(przekładki) ). pozdro Dopisane: tylko ze u mnie jak sie odkrecal kosz to klamka nie miała ZADNEGO oporu, ale u Ciebie moze być inaczej, oblookaj to. Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi