TIJO Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Ja tez polecam aprillie poniewaz wieksza pojemnosc to szybciej posmigsz a nawet firmowo cagiva przegrywa z aprilliom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 A Wg. mnie supercity to super sprzet! Swietnie wyglada, ma zajebiste hamulce i bdb zawieszenie. Jak kupisz kit tuningowy na 80cc to jazdaaaaaaa.......A czemu niby cagiva przegrywa z aprilia?? http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 A czemu niby cagiva przegrywa z aprilia??Ja wyczytalem ze cagiva juz jako firma nie istnieje i jest problem z czesciami a aprillia nadal funkcjonuje i raczej z czesciami wiekszych problemow nie powinno byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 yy jak to nie ma cagivy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 W takim sensie jak nie bylo ducati. Po prostu stala sie wlasnoscia innej firmy co nie oznacza ze koniec produkcji. Wrecz przeciwnie. Pozostanie pod taka nazwa a nowy wlasciciel zrobi wszystko aby na niej zarobic co jest chyba oczywiste. http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiui Opublikowano 24 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2005 Ja wpisalem w google Cagina i gdzieś mi znalazło własnie taki link ze JAWA wykupiła 51 % udziałuw firmy CAGIVA i nie wiem jak to rozumieć , Według mnie to jest jako JAWO-CAGIVA ale sam nie wiem. Teraz to wychodzi na to ze oryginalne Cagivy to są te stare bo w teraz to za bardzo coś kombinują z tymi firmami ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidor Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 bierz Aprile. Wiadomo ta marka znajduje sie w czołowce najlepszych motocykli,a Cagvia?? Wątpie :roll: a ze 80 to nie niemartw. Moj kuzyn mial komara i teraz smiga na Yamaha RX 80. A wiec?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiui Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Yamaha rx ... :? nie słyszałem o tym .. ide poszukać gdzies na necie [ Dopisane: 29-11-2005, 18:02 ]Według google Yamaha rx to są wzmacniacze Hi-Fi ......... [ Dopisane: 29-11-2005, 18:03 ]Jeszcze nie jeździlem na wzmacniaczy ... ale może kiedyś sprubuje :) [ Dopisane: 29-11-2005, 18:04 ]A jednak jest Yamah RX .. Taka podobna do JAWY .. ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Yamaha rx występuję jednak ma pojemność 125cm3 i jest prostym nakedem...Chodzilo zapewne o Aprilię Rx http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dollot Opublikowano 29 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2005 Ja mam aprilie Pegaso 80 94' ( tuning: gar i głowica pollini, dellorto 19, storzek, tylko wydech zwykły;/ ) Powiem szczerze, że jestem zadowolony baaardzo z tego moto, Vmax w granicy 105-110, ale pójdzie więcej( ma moc) , można zębarki zmienić i po sprawie, ja wole jednak dynamike mieć lepszą, moto ma 5 biegów, 1,2,3 ciągnie jak szalone, wkręca sie prawie do 11tyś obrotów, zrywny jest, ale kapeć z tyłu 120 więc mogło by być lepiej bardzo silniczek w bdb stanie, (robiłem remont rok remu: łorzyska na wale, nowa korba, tłok; skrzynia i sprzęgło w stanie bdb) troszke poobijany, obdrapany, ale to nie jest ważne. POCECAM ani !! cena około 3400zł. + kask AGV gratis jak coś to gg: 4143200 a co do cagivy, to uwazam ze jak trafisz 80tke, to będziesz tak samo zadowolony, motorki podobne, jeżdziłem tez na 80tce, zbieraja sie podobnie, wygląd podobny ( mają podobne silniki i kity tuningowe) ale fatkycznie części jest mniej ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juliann Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Witam ! Posiadam cagive supercity 50 i aprilie rx 125 i powiem szczerze ze z dostepnoscia czesci do 1 i 2 moto jest tak samo slabo !!! gdybym mial na pierwszy motocykl wybierac miedzy cagiva 50 a aprilia 80 wybralbym cagive ... Moja supercity 50 z rozpreznikiem wydechowym gianelli jedzie bardzo dynamicznie (100 km/h)i przez pierwsze kilka miesiecy moc w granicach 10 km mi wystarczala wrecz na samym poczatku motor byl zbyt mocny ;P Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Witam ! Posiadam cagive supercity 50 i aprilie rx 125 i powiem szczerze ze z dostepnoscia czesci do 1 i 2 moto jest tak samo slabo !!! gdybym mial na pierwszy motocykl wybierac miedzy cagiva 50 a aprilia 80 wybralbym cagive ... Moja supercity 50 z rozpreznikiem wydechowym gianelli jedzie bardzo dynamicznie (100 km/h)i przez pierwsze kilka miesiecy moc w granicach 10 km mi wystarczala wrecz na samym poczatku motor byl zbyt mocny ;P Pozdrawiamku*wa ale ty masz wyczucie czasu i precyzji...i nie pie**ol ze nie ma czesci do RXa!!! Napewno nie ma tego w sklepie na wsi z czesciami do traktorow!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juliann Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 ku*wa ale ty masz wyczucie czasu i precyzji...i nie pie**ol ze nie ma czesci do RXa!!! Napewno nie ma tego w sklepie na wsi z czesciami do traktorow!! Witam cwaniak !!! Byles kiedys w trojmiescie ? Przypuszczam ze nie ... ale gdybys byl to bys wiedzial ze jest problem z czesciami i serwisami do "wloszczyzny" a jak juz sie znajdzie jakies czesci do aprili to kusztuja duzo wiecej niz np . w niemczech !!! :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi