Olej_MPK Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Witam!Ma ktoś Gilere Smt?? Spotkał się ktoś z nią?? Wogule to co oniej sądzicie?? Oto pare fotek:http://www.bikepics.com/pics/pics/gilera-s...pics-322577.jpgpozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozi Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Fajne supermoto coś a'la suzuki smx. Planowałem coś takiego bo można robić na nim fajne rzeczy. Cytuj Salon Centrum Podłóg i Drzwi Gdynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andziafront Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 mysle ze nie trzeba wiele pisac moim zdaniem jest to zajebiste moto :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 11 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 No wg mnie swietny motorowerek. Jesli zalozysz zestaw tuningowy na 70cc, w pelni odblokujesz, zalozysz gaznik kolo 21mm to bedzie super! Wtedy bedziesz mogl ganiac na gumie bez zadnego problemu. Oczywiscie w teren tym nie wjedziesz ale nie do tego to stworzyli. Do miasta super motorowerk. Po skucie jak najbardziej polecam :D Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olej_MPK Opublikowano 11 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2005 Jak się założy jakąś 70ccm, gaźnik 21mm, sportowy tłumik, to myślę, że jakieś 120km/h powinno się toczyć. Oczywiscie w teren tym nie wjedziesz ale nie do tego to stworzyliMożna skombinować drugi momplet felg z oponami enduro i przekładać :D Oceniajcie dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi