Administrator Dominik Szymański Opublikowano 12 Listopada 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 I JESZCZE JEDNO JEŻELI DOMNIE NIE WCHODZI 120 TO DO JAKIEGO WCHDZI 140. POZDRAWIAMNie wchodzi do CR 140, bo do crossowek wchodzą 120 i czasem uda się wsadzić szerszą, ale rzadko. Kup wersje enduro CR a wejdzie FIMowskach 140-tka enduro.Cała filozofia.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Ja teraz do CR tylko i wyłącznie kupuje opony "setki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTREK CR Opublikowano 17 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2005 OK DZIĘKUJE ZA WSZYSTKIE WARTOŚCIOWE ODPOWIEDZI .WYMIENIŁEM WŁAŚNIEWYMIENIŁEM ŚLIZG ŁAŃCUCHA I JEST OK OPONY NIE ŚCINA A I KOŁO BYŁO KRZYWO USTAWIONE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi