Enduroboj. Opublikowano 10 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 A wracając do KTMów, czemu polecał byś ztłumioną 600ccm, zamiast 400ccm :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 A wracając do KTMów' date=' czemu polecał byś ztłumioną 600ccm, zamiast 400ccm Question[/quote'] Bo praktycznie ta sama waga a stłumiona 600 będzie żywotniejsza i będzie miała lepszy dół. W pracy mam kilka krućców do tych modeli bo często ludzie chca albo odblokwoac albo przyblokowac na początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 12 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Jak już zaczełem poszukiwania taniego, dobrego i niezawodnego enduraka 4T, to czynie to dalej. Wpadły mi w oko takie sprzęty jak: Yamaha TT350 oraz Honda XR250Wydaje mi się że starsze roczniki w granicach 1990r można wyrwać za niezłą kase. Może ktoś miał kontat z tymi moto. Piszcie swoje opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi